Acasa Evenimente LG te premiaza, cumperi un telefon LG G3 si primesti bonus o tableta LG G Pad.

LG te premiaza, cumperi un telefon LG G3 si primesti bonus o tableta LG G Pad.

by Dragos Schiopu

O noua campanie din partea celor de la LG Romania, cumperi telefonul LG G3 si primesti gratuit si o tableta LG G Pad 7.0. LG G3 este situat in primele 3 locuri din lume din punct de vedere al calitatii, si beneficiaza de cele mai noi tehnologii.

Telefonul G3 de la LG vine cu aplicatia Qpair 2.0 preinstalata, care ii permite utilizatorului sa primeasca notificari despre apelurile si mesajele de pe telefon printr-o conectiune Bluetooth catre tableta in timp real.

Detaliile promotiei:

Incepand cu data de 11 iulie si pana la 14 septembrie fiecare cumparator care va achizitiona smartphone-ul LG G3, va participa automat si la oferta promotiala prin care va primi gratuit o tableta LG G Pad 7.0.

LG-g3

Pentru a se inscrie in promotie, fiecare utilizator va trebui sa cumpere telefonul LG G3 care este inclus in oferta (lucru vizibil pe eticheta produsului), iar dupa cumparare sa se inscrie in promotie direct pe site-ul oficial al campaniei  si sa completeze formularul. Dupa completare, acestia vor primi un e-mail de validare care atesta faptul ca este o adresa valida, iar dupa, intrand in etapa de prevalidare cand fiecare utilizator va fi informat despre data in care ii va fi livrat cadoul de la LG(operatiune care dureaza maxim 30 de zile).

Puteti urmari un review mai indetaliat al lui LG G3 facand click aici.

Puteti achizitiona modelul LG G3 de aici.

 

s-ar putea sa-ti placa