Acasa Diverse Vodafone Romania organizeaza ,,Ziua Portilor Deschise”

Vodafone Romania organizeaza ,,Ziua Portilor Deschise”

by Dragos Schiopu

In urma parteneriatului dintre Vodafone Romania si ASE Bucuresti care a avut ca prima urmare inaugurarea recenta a noului laborator amenajat in cladirea ,,Virgil Madgearu” din cadrul institutiei. Noul laborator este dedicat cursurior de informatica. Laboratorul a fost renovat, modernizat si amenajat cu sprijinul celor de la Vodafone Romania. Spatiul dedicat informaticii dispune de 27 de locuri. In acest loc, studentii vor invata in conditii adaptate la nevoile de studiu actuale.

Vodafone Romania a organizat un eveniment ce are loc pe data de 15 decembrie. In desfasurarea acestei activitati 30 de studenti de la Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune din cadrul Academiei de Stiinte Economice din Bucuresti vor participa printre altele si la cursuri privind dezvoltarea profesionala pentru tinerii cu potential. Acestia vor afla cum si ce este de facut in cazul in care doresc sa devina Management Trainee. Programul se numeste Discover. Participantii vor fi intampinati de reprezentanti ai companiei din departamente diverse.

Tot din colaborarea in curs, Vodafone Romania a lansat si proiectul Marketing Academy. Acesta ofera oportunitati adresate studentilor ce sunt interesati de cariere in marketing sau in domenii conexe cu acesta. Cursurile vor fi sustinute de profesionisti ai operatorului mobil. Prima sesiune de cursuri a avut loc la finalul lunii noiembrie 2017.

,,Abordarea noastra este de a construi un mediu de lucru in care angajatii Vodafone Romania au mai mult decat un loc de munca, si anume sansa la o cariera solida, care sa le permita sa se dezvolte si sa creasca impreuna cu compania. In acest sens, venim alaturi de tinerii care se afla la inceput de drum profesional si care au nevoie sa descopere cum se lucreaza in cadrul unuia dintre cei mai doriti si respectati angajatori din tara”, a declarat Florin Petrescu, HR Director Vodafone Romania.

Initiativa Vodafone Romania de a sprijini mediul academic din Romania si procesul de pregatire practica a studentilor a avut ca urmare parteneriatul cu Academia de Studii Economice din Bucuresti.

s-ar putea sa-ti placa