Acasa Evenimente TechFest connected by Vodafone, cel mai complex festival de tehnologie din Romania, isi deschide portile in Bucuresti, in iunie

TechFest connected by Vodafone, cel mai complex festival de tehnologie din Romania, isi deschide portile in Bucuresti, in iunie

by Dragos Schiopu

Dupa editiile anterioare din Cluj, Iasi si Timisoara, TechFest connected by Vodafone isi deschide portile si in Bucuresti in luna iunie. Astfel ca timp de 6 zile, mai exact in perioada 27 iunie – 2 iulie se vor desfasura in Bucuresti 10 tipuri de evenimente ce vor avea drept protagonisti 50 de invitati locali, cat si internationali. De asemenea la Sala Polivalenta, spațiu dedicat in special publicului larg, se vor desfasura, de-a lungul weekend-ului, cel mai mare business hackathon din Romania, o expozitie tech, prezentari, concerte si momente artistice derulate ca parte a festivalului urban in aer liber.

Acestea sunt completate de o seara dedicata gamerilor si alte evenimente speciale. La hackaton sunt invitate start-up-uri care vor propune soluții la diverse provocari cu care se confrunta mediul de business. Pe de alta parte in Palatul Universul sunt programate sa aiba loc prezentari din industria IT si lansari de produse, o conferinta dedicata profesionistilor din industriile digitale, dar si Gala TechFest.

De asemenea, Cinema Pro va gazdui un eveniment de tip Demo Day dedicat celor mai promitatoare start-up-uri din Romania. Programul este segmentat in trei arii diferite, special concepute pentru developeri, companii si start-up-uri, respectiv pentru gameri si publicul larg.

Iar pentru cei interesati de acest festival de tehnologie – isi pot procura biletele de aici. TechFest connected by Vodafone, festival urban de tehnologie, marcheaza a treia sa editie adaugand Bucurestiul pe harta acestei serii de evenimente. Vor urma in toamna Cluj, Iasi si Timisoara, cu un format similar.

Ba mai mult decat atat, cel mai complex festival de tehnologie din Romania, dezvoltat in colaborare cu comunitatea IT, devine, pentru 6 zile consecutive, locul de intalnire al expertilor in programare al celor mai inovatoare companii si al start-up-urilor, intr-o atmosfera informala, generand o experienta unica, cu o componenta speciala de infotainment pentru publicul larg. Asadar, nu uitati ca in perioada 27 iunie – 2 iulie va avea loc cel mai complex festival de tehnologie. Tu ti-ai asigurat prezenta?

https://www.youtube.com/watch?v=lZNZ-kEI70o

s-ar putea sa-ti placa