Acasa Evenimente Experiența Apple atinge un nou nivel în România: iSTYLE inaugurează cel mai mare magazin Apple Premium Partner

Experiența Apple atinge un nou nivel în România: iSTYLE inaugurează cel mai mare magazin Apple Premium Partner

by Dragos Schiopu

Bucureștiul tocmai a devenit gazda celui mai mare magazin iSTYLE, care aduce cu sine întreaga experiență a unui Apple Premium Partner Store. De pe 17 iunie, fanii tehnologiei pot vizita noul spațiu în Mall Băneasa Shopping City, un loc în care modernitatea și eleganța se împletesc pentru a oferi o experiență de cumpărături excepțională.

Acest magazin nu este doar cel mai mare din România, dar reprezintă și al doilea Apple Premium Partner din țară, după cel din AFI Cotroceni, lansat de iSTYLE acum două luni. iSTYLE pare să aibă o dorință arzătoare de a aduce experiența Apple mai aproape de utilizatorii din România, iar noua lansare este dovada acestui angajament.

Pentru a sărbători acest eveniment, iSTYLE nu a lăsat niciun detaliu la voia întâmplării. O expoziție-muzeu cu diferite modele de iPhone și de computere Apple va fi la dispoziția publicului, astfel încât fanii tehnologiei să poată admira evoluția brandului de-a lungul timpului.

Vorbind despre evoluție, magazinul însuși a suferit o transformare majoră. Cu o suprafață de 230 de metri pătrați și cu numărul de produse expuse care s-a triplat, iSTYLE creează o nouă paradigmă în ceea ce privește cumpărăturile de produse Apple în România.

Investiția de 1 milion de euro pentru redeschiderea magazinului iSTYLE din Mall Băneasa pare a fi o decizie înțeleaptă, ținând cont de succesul impresionant al brandului în țara noastră. În 2022, iSTYLE România a înregistrat o cifră de afaceri de 111,5 milioane de euro, cu 39% mai mare decât în anul precedent.

În cadrul expoziției intitulate „Design the Future”, vizitatorii pot călători înapoi în timp, explorând modele de iPhone începând cu iPhone 2G din 2007 și până la iPhone 14 Pro Max lansat anul trecut. În cazul computerelor Mac, vor fi prezentate modele iconice precum Macintosh SE din 1987 sau Macintosh Spartacus din 1997, plus multe alte modele consacrate.

Pe lângă o expoziție fascinantă și un spațiu de cumpărături extins, iSTYLE a pregătit oferte speciale pentru clienții care vor vizita noul magazin din Mall Băneasca Shopping City, începând cu 17 iunie. Cele mai atractive oferte includ reduceri pentru noul model MacBook Air 15 inci, M2, 256 GB, redus la 6.999 lei, și versiunea de 512 GB, redusă la 7.999 lei. Alte produse cu prețuri speciale includ MacBook Air (13 inci, M1, 256 GB) cu prețul de 3.999 lei, modelul cu procesor M2 la 5.199 lei, dar și Apple Watch SEE, AirPods 2, iPad 9 sau iPhone 11. Iar ca să adauge un strop de entuziasm în plus, iSTYLE oferă o carcasă de protecție cadou primilor 100 de clienți care achiziționează un MacBook Air M1.

Dar ce înseamnă exact să fii un Apple Premium Partner? Cu siguranță mult mai mult decât un design elegant și reduceri la produse.

Primul aspect care atrage atenția este designul magazinului, creat de o echipă de designeri specializați la sediul Apple din Cupertino. Atenția la detalii se regăsește în fiecare element, de la mesele rotunjite provenite din SUA, până la mobilierul importat din Germania. În plus, un magazin Apple Premium Partner este pregătit să funcționeze fără o casă de marcat fizică în viitorul apropiat, reflectând angajamentul Apple pentru inovație și eficiență.

Un alt avantaj al conceptului Apple Premium Partner este disponibilitatea imediată a produselor. În noul spațiu iSTYLE, produsele și accesoriile Apple sunt prezentate într-un mod accesibil, cu vitrine închise reduse la minimum. Astfel, clienții pot interacționa cu ușurință cu produsele, explorându-le fără a avea nevoie de ajutorul personalului.

Dar experiența Apple nu se termină odată cu achiziționarea produsului. iSTYLE oferă servicii de service rapide, unele chiar în decurs de o zi, cum ar fi înlocuirea ecranului unui iPhone sau a bateriei. În plus, clienții au la dispoziție o gamă largă de soluții de plată și opțiuni de finanțare, precum serviciile de plată Easy Upgrade, pachetele de servicii iSTYLE Comfort, o schemă de credit pentru produse și un serviciu de compensare a echipamentelor uzate.

Și pentru a asigura că toți clienții beneficiază de suportul necesar, iSTYLE va avea angajați specializați care au beneficiat de formare exclusivă pentru partenerii Apple Premium. Aceștia vor oferi în mod regulat training gratuit și workshop-uri deschise publicului larg. Subiectele vor acoperi o gamă largă de interese, de la operarea MacOS pentru începători, la sfaturi și trucuri pentru utilizatorii avansați de Mac și cursuri de editare video.

În concluzie, magazinul iSTYLE din Mall Băneasa Shopping City nu este doar un nou loc de unde poți cumpăra produse Apple. Este un spațțiu de inovație, creativitate și pasiune pentru tehnologie. Este un loc în care fanii Apple pot avea parte de o experiență completă, de la achiziționarea produselor, la asistența post-vânzare și workshop-urile educative.

În plus, iSTYLE își extinde focusul către sectorul business. În special, către antreprenorii și companiile mici și mijlocii. În acest sens, echipa va fi întărită cu un membru specializat în utilizatori corporate și cu experiență financiară în acest domeniu. Asta va însemna o consultanță mai bună, orientată către nevoile specifice ale afacerilor.

De la produsele revoluționare până la angajamentul față de clienți și parteneri, Apple a devenit un nume de referință în lumea tehnologiei. Acest nou magazin iSTYLE, în calitate de Apple Premium Partner, continuă acest angajament, oferind clienților o experiență de cumpărături autentică și completă.

Vă invităm să descoperiți noua față a iSTYLE, să vă bucurați de ofertele speciale de lansare și să participați la workshop-urile gratuite. Aceasta este o ocazie excelentă pentru a experimenta esența brandului Apple și a vedea cu ochii dumneavoastră ce înseamnă să fii un Apple Premium Partner.

Bucurați-vă de tehnologie, inovație și design la cel mai înalt nivel, în noua locație iSTYLE din Mall Băneasa Shopping City.

s-ar putea sa-ti placa