Acasa Evenimente Bun venit in lumea smart!

Bun venit in lumea smart!

by Dragos Schiopu
zilele biz

Daca si tu esti o persoana pasionata de tehnologie si in general de tot ce se petrece intr-o lume smart te invitam sa iei si tu parte la „Ziua Inovatiei” din cadrul „Zilelor Biz”. Aici vei putea avea parte de experiente unice precum:

  • demonstratii live de hacking si design thinking;
  • experiente live bazate pe realitatea augmentata;

In paragrafele urmatoare am sa-ti descriu in cateva cuvinte ceea ce te asteapta la „Zilele Biz” si in special la „Ziua Inovatiei”.

Ce sunt si ce reprezinta „Zilele Biz”?

„Zilele Biz” este unul dintre cele mai importante evenimente de business-to-business din Romania, timp de 16 ani. „Zilele Biz” sunt reprezentate de o conferinta maraton ce se va intinde pe durata a 5 zile si se va dezbate diferite teme din 5 domenii de business precum:

  • antreprenoriat;
  • inovatie;
  • management;
  • CSR;
  • Media & Marketing;

La acest eveniment se vor reuni persoane specializate in antreprenoriat, comunicare, consultanta, inovatie, dar si reprezentanti ai presei si oficiali ai anumitor ONG-uri. Asadar la „Ziua Inovatiei” vei gasi persoane inovatoare ce vor schimba lumea prin idei revolutionare. Ba mai mult decat atat, evolutia tehnologiei schimba spatiul de lucru, cat si spatiul de locuit. Si bineinteles modalitatea in care lucram.

Astfel ca Ziua va incepe cu un keynote speech, ce pune in lumina reflectoarelor tehnologiile emergente pentru anul 2018. De asemenea programul zilei va cuprinde si o demonstratie de live hacking. Printre multe altele sunteti invitati sa participati la workshop-ul de desing thinking. In care 90 de minute veti descoperi una dintre cele mai rapide modalitati a ceea ce inseamna inovatia prin design thinking.

Evenimentul se va desfasura in perioada 20 noiembrie si 24 noiembrie, la ARCUB in Bucuresti. Iar mai multe detalii despre acest eveniment puteti gasi aici.

s-ar putea sa-ti placa