Acasa Evenimente Cea de-a VIII-a editie a proiectului SpringIT

Cea de-a VIII-a editie a proiectului SpringIT

by Dragos Schiopu

O data cu venirea primaverii vine si SpringIT, Astfel Cea mai veche organizatie studenteasca din cadrul academiei de Studii Economice din Bucuresti, SiSC (www.sisc.ro), desfasoara in perioada 4-8 martie, la Hotel Ambasador si in cadrul ASE, cladirea Virgil Madgearu, sala 2013, cea de-a VIII-a editie.

Despre SpringIT am mai scris si in trecut si puteti vedea mai multe cautand in arhiva noastra. De mentionat ca anul acesta partener principal este METRO SYSTEMS, dar vor fi si multe alte companii mari cu care studentii vor putea interactiona in cadrul evenimentlui.

Spring IT revine in aceasta primavara in atentia studentilor pasionati de domeniul IT si le ofera acestora posibilitatea de a interactiona cu reprezentanti ai companiilor partenere. Evenimentul faciliteaza comunicarea dintre studenti si angajatori, oferind acces la o gama variata de informatii si tehnologii de actualitate pe piata muncii.

In cadrul conferintei de deschidere, studentii au oportunitatea de a afla mai multe despre companiile HTSS, Microsoft, Accenture, ING, EY, American Greetings, Hewlett Packard, KPMG, Sustainalytics, Play Solutions, TotalSoft, care vor oferi detalii despre posibilitatile de angajare si despre cerintele companiilor.

De asemenea, studentii interesati de acest eveniment au ocazia sa participe la workshopuri in cadrul carora unele dintre cele mai cunoscute firme din domeniul IT vor aborda atat tematici tehnice, cat si concepte de softskills. Inscrierea participantilor se face online in urma completarii formularului pe http://springit.sisc.ro/, acestia avand posibilitatea de a-si inscrie CV-ul, ce va fi distribuit, mai apoi, partenerilor.

Mai multe informatii despre program si nu numai, se gasesc pe site, http://springit.sisc.ro/ si pe pagina de Facebook, unde se fac actualizari constant, iar echipa este pregatita sa raspunda la orice intrebare: https://www.facebook.com/spring.it.sisc .

s-ar putea sa-ti placa