Acasa Evenimente Noul abonament Evensys îți aduce trei conferințe la preț de una

Noul abonament Evensys îți aduce trei conferințe la preț de una

by Dragos Schiopu

Aniversarea a 14 ani de conferințe reușite și mii de oameni care au avut încrederea în Evensys este sărbătorită printr-un pachet special, sub formă de abonament. Noul abonament include trei conferințe la preț de una, în cadrul conferințelor oficiale Evensys, însoțite de meniul unui hotel de 5 stele. Vezi aici oferta completa.

Specialiștii din cadrul Evensys te invită să te alături conferințelor de marketing și comunicare, desfășurate până la finele anului 2022 prin intermediul noului abonament. La doar 150 de euro + TVA vei beneficia de trei conferințe cu scop educațional business-to-business, în cadrul cărora vei învăța o mulțime de lucruri. În prețul abonamentului nu este inclus și training-ul, acesta fiind achitat separat, oferta fiind valabilă până pe 1 septembrie 2020.

Evensys și-a făcut apariția în România în anul 2006 pe data de 9 mai în cadrul primei conferințe Marketing 360, fiind cea mai mare conferință de la noi din țară la acel moment. Despre primul lor eveniment încă se vorbește doar de bine, având în continuare idei și oameni specializați de la care orice doritor va avea de învățat. După prima lor conferință a urmat și Webstock, PR Forum, Digital Marketing dar și multe alte conferințe cunoscute atât pe plan național dar și în Europa Centrală și de Est.

Participarea în cadrul conferințelor Evensys îți va împrospăta ideile cu o mulțime de informații noi și foarte importante în dezvoltare. Te îndrumăm către cea mai bună alegere, Abonamentul Evensys, nu rata ocazia să te alături zecilor de participanți ai conferinței și să îți îmbogățești cunoștințele cu actualizările de ultimă oră cu sfaturi din partea specialiștilor.

„Astfel, la aniversarea noastră de 14 ani, lansăm un produs nou, o idee care ne va ajuta să avem continuitate în activitate și care ne obligă să facem evenimente și în viitor. Este vorba de Abonamentul Evensys, cea mai bună ofertă din câte au fost vreodată pentru participarea la evenimentele noastre” a declarat Cristian Manafu, Managing Partner Evensys.

Plătește o dată și participă de trei ori, este cel mai bun „deal” pe care îl poți face, adăugând în portofoliul tău personal multe informații foarte folositoare. Înscrierea se poate face online direct de pe site-ul oficial Evensys, urmând ca până în anul 2022 să se desfășoare toate cele trei conferințe. Nu uita că oferta este valabilă doar până pe 1 septembrie 2020. 

s-ar putea sa-ti placa