Acasa Diverse Nvidia Shield se pregateste de upgrade

Nvidia Shield se pregateste de upgrade

by Dragos Schiopu

shieldtab2

Nvidia Shield este una dintre cele mai noi platforme si inovatoare in materie de gaming si nu numai. Acesta a devenit virala in randul gadgeturilor de top, fiind totodata in ultima perioada in atentia presei IT. Cei de la Nvidia anunta ca viitoare versiune de Nvidia Shield va fi hibrida cu touch screen si gamepad pentru a transmite la maximum experienta de gaming jucatorului.

Cei de la @evleaks au postat zilele trecute o fotografie pe twitter in care se laudau ca au pus mana pe produsul celor de la Nvidia dinainte lansarii, numai ca nu parea deloc o platforma de gaming, ci mai degraba o tableta. Asa cum au anuntat si cei de la Android Police este posibil ca in fotografie sa nu se fi observat decat o mica parte din device, intrucat acestia vor sa pastreze surpriza pana in momentul lansarii.

Gamepad-ul acesteia va fi detasabil, fixandu-se doar in momentele in care jucatorul are nevoie de mai multa rapiditate in a executa comenzile din joc.

@evleaks a mai anuntat ca nu isi asuma nici-o responsabilitate pentru fotografia postata pe internet, intrucat a fost obtinuta de la un intermediar si nu garanteaza nimic pentru autenticitatea acesteia. In imagine se poate observa o tableta care aduce mai mult cu Nvidia Tegra Note, device-ul de top lansat de catre cei de la Nvidia, dar momentan nu exista nici-o posibilitate ca sa aflam informatii concrete in legatura cu aceasta.

Se pare ca cei de la Nvidia vor sa tina produsul ascuns pana la data lansarii, oferindu-le celor interesati o mare supriza. Acestia intotdeauna au stiut sa se conformeze la cerintele utilizatorilor, si de data aceasta vor respecta intocmai toate standardele pentru a face fiecare client fericit cu produsul lor. Firma producatoare garanteaza indirect dinaintea lansarii, un produs de calitate, care se va vinde foarte bine pe toate pietele de IT din lume.

s-ar putea sa-ti placa