Acasa Evenimente Youtube va cumpara Twitch

Youtube va cumpara Twitch

by Dragos Schiopu

Twitch-logo-e1400471107505

Unul dintre cele mai accesate servicii de la Google, Youtube a pus ochii pe un website de streaming, pentru jocuri si interfata desktop. Twitch, este un serviciu tot mai accesat de streaming, prin care utilizatorii au oportunitatea sa transmita in timp real activitatea desfasurata la calculator printr-un format VIDEO de o buna calitate.

De ce Youtube vrea sa cumpere Twitch, intrucat are deja un serviciu de stream propriu? Ei bine, din zvonurile care circula acum pe internet, s-ar zice ca vor se atraga de partea lor concurenta, si sa se foloseasca de serviciile altora pentru a deveni mai buni. Dupa cum bine puteti vedea, cei de la Youtube s-au pus sa cumpere un website de streaming foarte bine accesat, ceea ce ne duce direct cu gandul la eliminarea concurentei.

In ciuda faptului ca pe piata internet-ului sunt o sumedenie de astfel de site-uri, Twitch este cel mai apreciat, intrucat interfata si modul prin care se poate face livestream este elegant si usor de folosit. Nu numai mediul calculatoarelor este apreciat de utilizatorii Twitch, dar si consolele au suport din partea lor pentru a face streaming.

Pana la ora actuala Youtube, nu ofera prea multe servicii pentru livestream, au optiuni diferite si complexe fata de competitiori, si nu beneficiaza de o experienta la fel de buna precum acestia. Serviciu de stream de la Youtube, permite intradevar capturarea desktop-ului si a jocurilor, dar nu in totalitate, intrucat sunt unele tipuri de motoare grafice pe care cei de la Youtube nu le-au integrat, si nu vor fi suportate.

Inca nu a fost publicata pe internet suma pe care o va plati Youtube celor d la Twitch, dar tinand cont de referintele pe care le are, cu siguranta va fi una pe masura.

Sa combine Twitch cu Yotube, ar fi o treaba destul de inteligenta, intrucat acestia dispun de servere de buna calitate, si banda de internet nelimitata, iar numarul de utilizatori care se folosesc acum de actualul serviciu oferit de cei de la Twitch, vor veni pe site-ul Youtube, crescand totodata si numarul de accesari.

 

s-ar putea sa-ti placa