Acasa Diverse Holograma lui Michael Jackson prezenta la BBMA

Holograma lui Michael Jackson prezenta la BBMA

by Dragos Schiopu

Michael-Jackson-Billboard-Music-Awards-Hologram-2014

O holograma ce arata ca Michael Jackson a cantat Slave to the rythm, o melodie ce nu fusese lansata anterior, duminica noaptea la Billboard Music Awards. Reprezentatia a inceput cu o echipa SWAT dansand in sincron pana la caderea unei cortine, cand Jackson a fost vazut intr-un tron asemanator celui din Dangerous. Apoi, holgrama Jackson (sau cineva pretinzand ca e MJ – e dificil de spus daca proiectia a fost intr-adevar o imagine adevarata) a cantat si-a facut numarul de dans pe melodia ce apare pe albumul recent lansat al starului pop, Xscape, in aceleasi tonuri urgente, frenerice cacele din melodiile Jam si In the Closet de pe albumul Dangerous. In timpul scurtei reprezentatii, holograma s-a ghemuit, rasucit si a facut miscarea moonwalk, tipica lui MJ.

Aparitia hologramei nu a fost un lucru sigur. Producatorii spectacolului au incercat sa o tina secreta, dar a fost divulgata cand doua comanii, inclusiv una care a cumparat compania ce a produs holograma lui Tupac Shakur la Coachella 2012, au intentat un proces impotriva spectacolului. Judecatorul a respins acuzatia,spunand ca nu sunt destule dovezi ca Billboard Music Awards le-a incalcat brevetele, sau ca macar le-a folosit brevetele.

Jackson a inceput munca la Slave to the Rythm cand inregista albumul Dangerous in 1991. Versiunea pe care holograma a interpretat-o-o a fost „contemporanizata”, pentru a folosi cuvintele producatorului executiv al Xscape, de catre patru producatori, inclusiv Timbaland, Babyface si Reid, pentru inregistrare.

Xscape contine melodii pe care Reid le-a cules din seifurile familiei Jackson, materiale inregistrate intre Thriller si albumul sau final, Invincible. Apoi a ales un numar de producatori, inclusic cei amintiti mai sus, pentru a le oferi melodiilor o alura moderna, probabil cel mai prezenta in Love Never Felt so Good, melodie pe care Jackson a scris-o in 1983 cu cantaretul Paul Anka, iar acum are versuri interpretate de Justin Timberlake. Pentru a arata diferenta dintre versiuni, albumul a fost lansat in doua configuratii diferite – una ce contine doar melodiile contemporanizate si una cu un disc extra cu versiunile originale.

s-ar putea sa-ti placa