Acasa Evenimente Wordpress a lansat versiunea 3.9

Wordpress a lansat versiunea 3.9

by Dragos Schiopu

Wordpress a lansat o noua versiune a platformei de blogging. Aceasta promite sa  ne surprinda in mod placut prin interfata de managament a administratorului.

wp-admin-help-open

Ultimul sau update a venit cu o serie de imbunatatiri si suprize. Wordpress 3.9 a mai fost denumit si „Smith” in onoarea marelui muzician de JAZZ Jimmy Smith.

Platforma de blogging promite sa ofere o experienta cat mai ordonata asupra continutului din pagina.

In noua versiune s-a intervenit si la schimbarea modului de editare vizuala atat pentru partea video cat si pentru imagini, crop-ul si scalarea functionand mult mai bine fata de versiunile anterioare.

Nici celelalte unitati de administrare nu au fost date la o parte, Wordpress intervenid si la partea de vizualizare a galeriilor foto, dar mai ales comprimarea continutului video in play-listuri.

Pe langa toate acestea ca o mica surpriza pentru bloggari, wordpress a introdus inca o serie noua de teme gratuite, pentru a satisface pe deplin cerintele utilizatorului.

Mai multe informatii despre ceea ce a fost adaugat nou in ultima versiune de Wordpress puteti urmari mai jos intr-un scurt clip video.

s-ar putea sa-ti placa