Acasa Telefoane Android 4.4.3 ajunge pe mai multe terminale

Android 4.4.3 ajunge pe mai multe terminale

by Dragos Schiopu

Android 4.4.3 va fi un update prin care se doreste repararea tuturor bug-urilor si breselor de securitate pentru Android 4.4.2 KitKat. Primi utilizatori care primesc un update de la Android sunt cei care au un terminal Nexus.

Android-Nokia

Android 4.4.3 isi va face simtita prezenta pe cele mai noi terminale sau mai bine zis pe terminalele de top alaturi de Nexus 5 care va fi si primul telefon cu noua versiune de KitKat. Printre terminalele care vor primi update se numara HTC One M8 si se poate ca si HTC One sa primeasca un posibil update, Sony Xperia Z si Z2, Motorola Moto G, Samsung Galaxy S4 si evident si Galaxy S5. Aceasta este doar o lista foarte mica, dar unele terminale nici macar nu au primit inca Android 4.4.2 KitKat. Sa nu uitam ca LG produce niste telefoane foarte bune, dar sta foarte prost la capitolul update-uri de sistem. Un smartphone bun trebuie sustinut si prin update-uri la cele mai noi sisteme de operare.

Viitorul sistem de operare de la Google va fi Android 4.4.5 Lollipop, dar mai multe informatii probabil vom primi la conferinta Google I/O din data de 25-26 iunie. Mai multe informatii nu avem despre Lollipop. Pentru moment stim ca noul Android 4.4.3 aduce mai multa stabilitate si o multime de bug-uri reparate. Puteti vedea mai multe informatii despre Android 4.4.3 dand click aici.

s-ar putea sa-ti placa