Acasa Telefoane Specificatii pentru Motorola Moto E

Specificatii pentru Motorola Moto E

by Dragos Schiopu

Specificatiile pentru Motorola Moto E au aparut pe internet. Telefonul este sub Motorola Moto G ca si perfomanta fiind mai mult un telefon accesibil pentru publicul larg care doreste un telefon cu Android 4.4 KitKat.

motorola moto e specs

Motorola Moto E este un terminal decent cu un procesor dual core de 1,2 Ghz. Nu stim ce model va fi procesorul si ce GPU va avea. Memoria RAM are 1GB, iar cea interna are doar 4GB. Moto G are o memorie interna de 8GB sau 16GB, iar Moto E va avea doar 4GB ceea ce arata ca va fi un telefon ce se va situa sub Moto G. Display-ul pentru Moto E va avea 4.3 inci si o rezolutie necunoscuta pana in momentul de fata dar va fi sub 720p. Camera foto va avea 5MP. Bateria are 1900 mAh si este foarte buna pentru un telefon dual core de doar 4.3 inci. Pe langa dotari mai putem enumera Radio FM si cum spuneam mai sus acest device vine direct cu Android 4.4 KitKat.

Dimensiunile pentru acest telefon sunt de 124.8 x 64.8 x 6.2mm ceea ce este destul de bine, fiind un telefon chiar subtire. Telefonul este mult mai elegant decat Moto G sau Moto X, dar si mai slab la hardware. Pretul telefonului va fi mult mai mic decat cel pentru Motorola Moto G.

s-ar putea sa-ti placa