Acasa Evenimente Webstock 2016 e mai mult decat o conferinta

Webstock 2016 e mai mult decat o conferinta

by Dragos Schiopu

Despre Webstock v-am mai zis intr-un articol anterior si cine a luat parte la un asfel de eveniment, stie cu siguranta despre ce e vorba. Anul 2016 este al 9-a an consecutiv cand evenimentul se organizeaza si in cadrul caruia se intrunesc persoane din zona de interes privitoare la mediul online; cu alte cuvinte, comunitatea online locala isi da intalnire la Webstock si in acest an ca sa discute noile tendinte in materie de social media, aplicatii si tehnologii noi, dar si tendinte inovatoare de comunicare si promovare.

Evenimentul este de o zi si cuprinde si sectiunea de acordare a premiilor, Premiile Webstock 2016. Cele mai bune proiecte legate de inovatie si creativitate vor fi premiate si fac referire numai la proiectele realizate anul acesta, dar in Romania. Pentru ca personal mi se pare un eveniment interesant, am sa particip si eu si va reamintesc locatia si data unde se va tine Webstock: JW Marriott Bucharest Hotel, data de 30 septembrie. Unul dintre partenerii care se implica la realizarea event-ului este operatorul de telefonie mobila Vodafone, care este defapt partenerul fondator. Alti parteneri sunt: Coca Cola, Mc Donalds, Staropramen, etc.

Ca in fiecare an, Webstock vrea sa ne surprinda si cred ca si de aceasta data va reusi sa faca acest lucru si consider ca se merita sa participi la un astfel de eveniment. De ce? Nimic mai simplu: daca esti pasionat de social media, tehnologie si idei de inovatii, atunci Webstock este potrivit pentru tine. In cadrul evenimentului, vei afla mai multe lucruri si vei asculta parerile diferitilor speakeri care vor lua parte. Asa ca, ce mai astepti? Implica-te, inscrie-te in sectiunea „Echipa Webstock 2016” daca vrei sa ajuti la pregatirea evenimentului sau propune un speaker ori vino ca si partener la eveniment. Inscrierile se fac aici (click e link). Alegerea iti apartine, deci daca te intereseaza subiectul, esti asteptat la editia din acest an.

Webstock 2016

s-ar putea sa-ti placa