Acasa Tutoriale Decarca orice continut de pe YouTube cu ajutorul unei unelte de download

Decarca orice continut de pe YouTube cu ajutorul unei unelte de download

by Dragos Schiopu

Se intampla cateodata ca conexiunea la internet sa nu mai functioneze si implicit, tu sa nu mai ai acces la videoclipurile preferate si la muzica favorita. Pentru ca, in astfel de zile, te poti plictisi si ai vrea sa asculti si sa urmaresti ceva bun si de calitate, ar trebui sa stii ca exista si alternative la zilele cand nu ai acces la internet. Poti sa iti descarci clipurile preferate direct pe PC-ul tau sau pe Mac.

Luni de zile am folosit un software, in acest sens, cu ajutorul caruia descarcam de pe Youtube documentare si clipuri. Si pot spune ca isi facea treaba foarte bine. Dupa cum bine stiti, pe canalul Youtube ai acces si la continut la calitate HD, motiv pentru care cei care prefera clipurile imbunatatite calitativ isi pot descarca continutul preferat la calitatea dorita. Iar software-ul despre care va spun chiar are mai multe optiuni, depinde de preferintele fiecaruia. Vorbesc despre Internet Download Manager. Acest software este defapt un instrument care creste viteza de download de pana la 5 ori si poti sa pui pauza la download sau sa programezi descarcarile. Recuperarea inteligenta dupa o eroare si capabilitatea de a rezuma o descarcare intrerupta sau din care lipsesc fisiere se face daca s-a pierdut conexiunea, daca au fost probleme cu reteaua de internet sau daca computerul s-a restartat din pricina intreruperii electricitatii. Internet Download Manager are un accelerator inteligent de descarcare cu segmentare dinamica smart si cu tehnologie de descarcare multi-part care accelereaza download-ul.

Spre deosebire de alte programe de download, aceasta ustensila segmenteaza fisierele descarcate intr-un mod dinamic in timpul procesului de download si refoloseste conexiunile disponibile fara ca sa fie nevoie de o conexiune aditionala si etape de conectare suplimentare pentru a obtine cele mai bune performante de accelerare. Acest software mai include si suport pentru servere proxy, suport pentru protocoale ftp si http, procesare de continut Mp3 si video MPEG. Ultima versiune de Internet Download Manager vine si cu compatibilitatea pentru Windows 10 si cu un design nou si un motor mai puternic pentru a descarca clipurile favorite.

internet download manager

Pentru ca conexiunile la internet s-au imbunatatit de-a lungul timpului, cu atat mai mult ca utilizatorii de internet au inceput sa isi descarce continutul preferat pentru a-l urmari offline. Si pentru ca pe canalul atat de cunoscut YouTube exista nu numai continut de muzica si documentare, cat si filme si seriale, dar si show-uri diverse, utilizatorul poate sa foloseasca un soft mic si inteligent cu ajutorul caruia sa isi download-eze ceea ce ii place. Iar eu recomand Internet Download Manager sau YouTube Download HD, o aplicatie facila, care se instaleaza foarte simplu.

s-ar putea sa-ti placa