Acasa Evenimente Reduceri de Black Friday de la QuickMobile

Reduceri de Black Friday de la QuickMobile

by Dragos Schiopu

Ziua reducerilor si-a primit numele de Black Friday, de la expresia engleza „get in the black”, adica sa faci profit. Retailerii au sperat ca ziua reducerilor le va aduce balanta pe zero sau chiar profit odata cu sezonul Craciunului. 1961 a fost primul an cand s-a folosit termenul de Black Friday in Philadelphia, iar in 1975 a inceput sa se extinda si dincolo de Philadelphia .

Aproape toti comerciantii romani au intrat deja in nebunia pregatirilor pentru reducerile din acest an de Black Friday. Ca si anul trecut, retailerul QuickMobile anunta ca va face reduceri de pana la 99%.

Black-Friday-la-QuickMobile--cu-reduceri-de-pana-la-99-

QuickMobile este importator si distribuitor oficial de produse IT&C din Romania. Face parte din lista celor mai importanti retaileri din acest domeniu. Pentru al doilea an consecutiv, el intra in cursa reducerilor de Black Friday, pregatind discounturi de pana la 99% la 90% din telefoane, accesorii, tablete si servicii.

Retailerul a acordat anul trecut, de ziua reducerilor, 4.380 de Garantii Extra sau Garantii Plus achizitionate cu 99% reducere. Aceste garantii ofera clientilor posibilitatea de a-si prelungi perioada de garantie pentru produsele pe care le achizitionează de la QuickMobile.ro.

Anul anterior, QuickMobile a reusit sa faca fata fara probleme tuturor cererilor clientilor, website-ul functionand in parametri optimi. In intervalul orar 00:00 – 9:00, comenzile efectuate au echivalat cu vanzarile realizate intr-o luna obisnuita, ajungand in jurul orei 2:00 sa primeasca in mod constant cate 10 comenzi pe minut. In Vinerea Neagra din 2012, website-ul QuickMobile a inregistrat 205.000 vizitatori unici, iar anul acesta, peste 500.000 de vizitatori sunt asteptati sa intre pe quickmobile.ro, reprezentand o crestere de 250%, comparativ cu 2012.

s-ar putea sa-ti placa