Acasa Computere Monitoare AOC cu stil

Monitoare AOC cu stil

by Dragos Schiopu

Cum deja ne-am obisnuit, AOC vine mereu cu ceva nou. A lansat si a integrat cel mai nou model din linia Style cu panou TN de ultima generatie.

Uneori, intr-un spatiu de lucru imaculat, un monitor de culoare neagra, nu da intotdeauna bine, asa ca AOC surprinde cu noul model de culoara alba cu un ecran Full HD de 24” (61 cm), avand cea mai recenta tehnologie de iluminare LED. Aceasta permite un timp de raspuns al pixelilor de doar 2 milisecunde, astfel facand fata chiar si exigentelor gamerilor. In aceelasi timp, luminozitatea de 250 cd/m si contrastul nativ de 1000:1 il face ideal pentru cei care cauta sa imbine calitatea unei imagini cu design-ul atragator.
Modelul promite lag redus si eliminarea efectului de ghosting, contribuind la o experienta de gaming ce raspunde la cele mai inalte exigente.

Monitorul de 24” primeste semnal video analogic prin intermediul unui port VGA si semnal digital prin porturile DVI-D sau HDMI. Pentru o experienta si mai realista in timpul vizionarii de filme, output-ul de 3,5 mm poate fi folosit pentru a conecta o sursa audio externa, precum sistemele surround. In acelasi timp, modelul dispune de o serie de solutii software foarte practice: in timp ce “e-Saver” si “Eco Mode” contribuie la reducerea consumului de energie, i-Menu permite ajustarea facila a setarilor monitorului cu ajutorul mouse-ului, in completarea tastelor tactile de pe rama. “Screen+” este un program care imparte ecranul cu format 16:9 in 4 zone diferite, accesibile prin intermediul unor shortcut-uri.

AOC e2451Fh va fi disponibil din noiembrie 2013, la un pret recomandat de 799 RON.

AOC e2451Fh raspunde celor mai exigente standarde de sustenabilitate, precum EPEAT Silver, TCO 6.0 sau Energy Star 6.0, in mare parte datorita panourilor LED de ultima generatie, cu un consum de energie de numai 25 W.

Despre AOC:
AOC este unul dintre brandurile globale de top de pe piata display-urilor. Calitatea inalta, serviciile de prima clasa, design-ul atragator, inovatiile si functiile eco integrate in produse, precum si preturile competitive reprezinta motivele pentru care din ce in ce mai multi clienti si parteneri de distributie au incredere in AOC. Gama larga de display-uri pentru computere a fost distinsa cu numeroase premii. AOC serveste pietele din Vestul Europei, Orientul Mijlociu si Africa prin intermediul sediului din Amsterdam. Pietele din Estul Europei si CIS sunt servite prin intermediul biroului din Praga. Prin intermediul echipelor locale de vanzari, AOC colaboreaza cu cei mai importanti distribuitori si reselleri din domeniul IT.

s-ar putea sa-ti placa