Acasa Evenimente PR Forum 2015 – tendinte, oportunitati si provocari in industria de PR

PR Forum 2015 – tendinte, oportunitati si provocari in industria de PR

by Dragos Schiopu

In perioada 26 – 27 martie 2015 va avea loc PR Forum 2015, un eveniment ce reuneste tendintele, oportunitatile si provocarile in industria de PR locala. 

PR Forum 2015

 

Evenimentul, desfasurat la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, se afla la a noua editie si reuneste unii dintre cei mai buni specialisti in domeniu, de la directori de comunicare din companii de top de pe piata locala la manageri ai celor mai renumite agentii de relatii publice din Romania.

In prima zi (26 martie 2015) participantii vor asista la doua conferinte si trei seminarii. In cadrul conferintelor vor fi analizate tendintele, oportunitatile si amenintarile previzionate pentru anul 2015 in industria comunicarii. Seminariile, destinate unor subiecte de actualitate, vor fi tratate de oameni specializati, care vor oferi nu doar idei noi, ci si solutii concrete. Vor fi  discutate teme precum story doing, co-creation, PR B2B, corporate communication etc.

In cea de-a doua zi se vor desfasura 4 workshop-uri reunite sub conceptul PR Academy.

PR Forum 2015 aduce insa si ceva nou. Vorbim de primul seminar adresat viitorilor profesionisti: Young PR Seminar. Acesta este organizat de Evensys in parteneriat cu Orange. Astfel, studentii pasionati de comunicare si relatii publice vor avea ocazia sa stea fata in fata cu specialistii, sa descopere partea practica a activitatii de comunicare in companii si agentii si sa adreseze orice intrebare careia nu i-au gasit raspuns in facultate.

Alte detalii despre PR Forum 2015, dar si modalitati de inscriere la eveniment gasiti aici.

s-ar putea sa-ti placa