Acasa Portabile Pipo C2 este cel mai ieftin smartwatch din lume!

Pipo C2 este cel mai ieftin smartwatch din lume!

by Dragos Schiopu

1

In ultima perioada tot mai multe companii si-au dat silinta sa lanseze unele dintre cele inteligente ceasuri din lume. Odata cu performantele unui smartwatch de calitate a crescut si pretul, fapt ce le fac mult mai greu de achizitionat. Cu toate acestea avem si o veste buna, Pipo C2 este singurul ceas din lume ce se apropie de performantele unui smartwatch de calitate la un pret extrem de decent.

Smartwatch-urile au inceput sa devina din ce in mai cautate si cumparate, insa de foarte multe ori se evita achizitionarea unui astfel de ceas inteligent intrucat pretul este mult prea mare in comparatie cu performantele oferite.

Gandindu-ne ca peste cateva zile va avea loc lansarea ceasului inteligent a celor de la Apple, Apple Watch, piata va exploda.

Daca pana acum nu v-ati achizitionat un ceas inteligent intrucat pretul a fost mult prea mare, ar trebui sa o faceti, intrucat Pipo C2 este ideal oricarei persoane avand un pret destul de mic.

2

Cea mai ieftina alternativa la smartwatch-urile marilor companii este Pipo C2 Smart. Ceasul are origini chinezesti dar functii relativ egale cu cele lansate de marile companii. Este foarte usor de folosit, putand sa se conecteze prin Bluetooth la un telefon mobil cu Android, afisand astfel notificarile direct pe display-ul ceasului de la mana.

Ceasul are integrat pana si un pedometru capabil sa masoare activitatea fizica. Curelele sunt datasabile, putand sa iti ofere mobilitatea de a le schimba ori de cate ori vrei sa adaptezi ceasul la un alt tip de tinuta. Ceasul mai beneficiaza si de un microfon cat si de un difuzor cu ajutorul carora se pot prelua si face apeluri telefonice fara sa fie scos telefonul din buzunar.

Din pacate la momentul de fata producatorii au ales sa vand ceasul inteligent Pipo C2 numai in China, insa confrom spuselor acestora in timp va fi disponibil si la nivel global la un pret de numai 32 de dolari, mai exact 130 de lei pentru Romania.

3

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

gadgetworld37 10-04-2015 - 12:27

ar fi interesant de vazut cum functioneaza… la banii astia :))

Comentariile sunt inchise.