Acasa Evenimente Participa la SmartWeb Conference, eveniment international de web design desfasurat la Bucuresti

Participa la SmartWeb Conference, eveniment international de web design desfasurat la Bucuresti

by Dragos Schiopu

Dupa ce in 2013 SmartWeb, prima mare conferinta internationala de web design desfasurata la Bucuresti, s-a bucurat de o mare apreciere in randul profesionalistilor in web design si development, aducand noi idei si sfaturi practice despre CSS, Responsive Web Design, HTML5 & CSS3 si Java Script, se va organiza si editia cu numarul doi.

smartweb 2014

Anul acesta, evenimentul va avea loc in perioada 22- 23 septembrie, la Radisson Blue Hotel intr-o formula extinsa pe 2 zile, cu ambitii si mai mari la nivel de regiune.

Participantii vor avea ocazia sa intalneasca unii dintre cei mai buni specialisti internationali, printre care: Harry Roberts, Ana Tudor, Remy Sharp, Bruce Lawson, Vitaly Friedman, Jeremy Keith, Zoe Gillenwater, Kaelig, Marko Dugonjić.

Prima zi, 22 septembrie, va fi dedicata workshop-urilor in care participantii isi vor dezvolta abilitatile web alaturi de Harry Roberts Senior Developer, Bskyb si Vitaly Friedman, Co-Founder, Smashing Magazine.

Conferinta va avea loc pe 23 septembrie si va cuprinde 8 prezentari intensive despre cele mai noi subiecte ale momentului Web Design Responsive, HTML5 si CSS3, CSS, JavaScript, dar si cele mai bune sfaturi si tehnici.

Pana pe 31 august biletele la eveniment pot fi achizitionate la preturi speciale (click aici).

Spre exemplu, un bilet la conferinta de pe 23 septembrie costa 175 euro (TVA inclus), un bilet la workshop-ul din 22 septembrie costa 325 euro (TVA inclus), iar un bilet care sa iti permita accesul in ambele zile ale evenimentului costa 500 de euro (TVA inclus).

s-ar putea sa-ti placa