Acasa Diverse Cum sa iti exporti contactele din Skype

Cum sa iti exporti contactele din Skype

by Dragos Schiopu

Pe vremea cand Yahoo Messenger era la putere, foarte multi utilizatori ajungeau sa isi schimbe contul de mai multe ori, se intampla uneori ca sa fie schimbat chiar la perioade regulate.

skype-logo-open-graphChiar daca aceasta perioada a trecut, exista posibilitatea sa iti schimbi contul Skype din diferite motive, spre exemplu, poate te-ai saturat de actualul nume de utilizator, sau poate primesti prea multe mesaje spam, motive se gasesc.

Daca ajungi la acest stadiu, important ar fi sa ai grija de contactele pe care le ai, iar inainte de a iti face un nou cont, cel mai bine ar fi sa exporti contactele actuale din contul tau Skype, urmand ca mai apoi sa le importi in noul cont.

Iata pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a exporta contactele din Skype:

Pasul 1: Faceti click pe meniul din partea sus Contacts si selectati Advanced > urmand ca mai apoi sa apasati pe „Backup Contacts to File…”

Pasul 2: Cand va aparea fereastra pentru salvare a fisierului, poti alege sa salvezi in formatul vcf, acesta ajutandu-te sa importi contactele in noul cont Skype, insa vei putea salva chiar si in format txt.

Pasul 3: Dupa ce ati salvat in formatul vcf, trebuie sa va realizati noul cont Skype (daca nu ati facut-o pana acum), iar mai apoi sa intrati din nou in partea de sus la Contacts si selectati Advanced > iar mai apoi sa apasati pe „Restore Contacts from File…”

Acestia sunt toti pasii pentru a avea vechile contacte pe noul cont Skype.

s-ar putea sa-ti placa