Acasa Evenimente Nokia a publicat update-ul lui Asha 1.4

Nokia a publicat update-ul lui Asha 1.4

by Dragos Schiopu

download

Datorita priceperii si iscusintei de care dau dovada, cei de la Nokia demonstreaza inca o data ca au grija de utilizatori. Asha, un sistem mai vechi de operare pentru platforma mobila, a primit update catre 1.4.

Noul update facut de catre  cei de la Nokia aduce o sumedenie de imbunatiri pentru telefoanele cu touchscreen.  Actualizarea pentru noua versiune poate fi facuta cu ajutorul sistemului OTA pentru urmatoarele modele: Asha 230, Asha 500, Asha 501, Asha 502, si Asha 503.

Unul dintre serviciile pe care le ofera in noul update este Mix Radio, o aplicatie destinata streamingului de muzica. Pentru toate modelele mentionate mai sus Nokia va oferi si 7 gb de stocare gratuita in OneDrive cu ajutorul aplicatiei predestinate exclusiv acestui sistem de operare.Pe langa toate acestea s-a mai lucrat si la imbunatatirea aplicatiei de camera, acum fiind capabila sa faca fotografii panoramice si sa preia comenzi vocale. Modul video nu a fost lasat mai prejos si a intrat in noul update cu o stabilizare mai buna a imaginii.

Nokia a mai adaugat si modul parental care limiteaza aplicatiile pentru copii. Multumita noului update acum telefoanele au primit si o aplicatie de power saving, intocmai pentru a dovedi grija pe care o au fata de bateria utilizatorului.

 

s-ar putea sa-ti placa