Acasa Telefoane Wakelock Detector ofera un control total pentru smartphone

Wakelock Detector ofera un control total pentru smartphone

by Dragos Schiopu

Wakelock Detector este o aplicatie foarte buna cand vine vorba de a controla toate procesele din Android sau mai bine zis de a stii care aplicatii pornesc singure, cat stau acele aplicatii pornite oferind o perspectiva buna asupra resurselor consumate de acestea.

wakelock detector

Toti cei care au un terminal cu Android vor o autonomie cat mai buna. Cei care dispun de un terminal cu procesor Cortex A5 sau detin un Lenovo cu baterie de 4000 mAh nu cred ca au o problema cu autonomia. Insa daca aveti un smartphone de top ce are doar 2000-2600 mAh la baterie veti observa ca telefonul rezista doar o zi de utilizare daca stati pe internet, jocuri plus multa muzica. Insa ce se intampla cand puneti telefonul la incarcat si dimineata mai aveti doar 90% baterie cand in mod normal pierdeti cam 2% pe seara. Asta am patit si eu si m-am uitat putin la detalii despre acumulator care este integrat in Android. Informatii putine, mai exact imi aparea doar ca „Servicii Google” au consumat 54% din baterie. Instaland Wakelock Detector am observat exact ceea ce a rulat pe timpul noptii in seara urmatoare. Programul nu este un Task Killer sau o aplicatie care opreste automat celelalte programe dar ofera o perspectiva foarte buna. Astfel puteti sti ce programe consuma in exces bateria.

Aplicatia este foarte buna si in momentul in care instalam un program din Google Play care ruleaza constant. Ne putem da seama cu exactitate care program utilizeaza CPU-ul si efectiv scade autonomia telefonului. Eu am dezinstalat Google Play pe care nu il foloseam si pot spune ca am mai multa baterie cand ma trezesc dimineata. Consumul pe timpul noptii nu trece de 2%. Aplicatia o puteti descarca din Google Play.

s-ar putea sa-ti placa