Acasa Evenimente Mobifest 2015 – cel mai important eveniment dedicat pasionatilor de telefoane mobile

Mobifest 2015 – cel mai important eveniment dedicat pasionatilor de telefoane mobile

by Dragos Schiopu

mobifest

Mobifest 2015 te intampina cu unele dintre cele mai interesante si mai atractive noutati din lumea tehnologiei telefoanelor mobile, te invita sa descoperi unele dintre cele mai bune strategii aplicate in marketing. Facand o analiza directa a ceea ce se petrece din punct de vedere tehnologic la nivel national, observam ca peste 10 milioane de romani stau conectati zilnic la internet, fapt pentru care Facebook a devenit accesat de peste 8 milioane de romani iar 12,8 milioane de romani folosesc internetul mobil.

Revolutia mobila incepe la Mobifest

Mobifest 2015 se va desfasura pe data de 13 mai, la Crowne Plaza Hotel, unde se vor dezbate subiecte pe baza solutiilor din punct de vedere a cresterii vanzarilor si se vor primi idei din partea unora dintre cei mai mari specialisti din domeniu, atat la nivel global cat si din tara. Intregul eveniment va include intr-o singura zi o conferinta, un training specializat in domeniul mobile marketing si Mobile Awards, o gala de premiere pentru cele mai importante companii bazate pe dezvoltarea tehnologiei telefoanelor mobile cat si a aplicatiilor de la noi din tara.

Temele din cadrul conferintei fac referire doar la companiile pe plan local, avand ca principal subiect: creativitatea campaniilor de adevertising, stimularea cumparaturilor cat si generarea de lead-uri prin intermediul telefonului mobil. Evenimentul se adreseaza in special directorilor de marketing, brand manager-ilor din companii, specialistilor din agentiile digitale de advertising, antreprenorilor si in general practicienilor din domeniile retail, FMCG, bancar, auto, telecom etc.

Studiu exclusiv

Printre multe alte avantaje oferite la eveniment, se va prezenta in exclusivitate studiul oficial „Mobile Romania 2015”, realizat de Unlock research in special pentru oamenii din domeniul marketingului, in care se vor prezenta cele mai importante date despre modul in care folosesc romanii telefonul mobil, mijloacele de comunicare, retelele sociale si instrumentele de plata specifice.

Training de mobile marketing

Mobifest incearca sa ofere noi sfaturi cu privire la dezvoltarea afacerilor in Romania, astfel initiind un training de jumatate de zi in domeniul mobile marketing alaturi de cei mai mari specialisti pe plan local, care vor oferi informatii concrete despre campaniile de promovare integrate, strategia de marketing mobil, segmentarea si tintirea audientei si optimizarea activitatilor mobile.

E-book despre tendintele in mediul mobil

Pentru mai multa informare si sete de cunoastere, dezvoltatorii de la Evensys impreuna cu unii dintre cei mai mari specialisti in marketing si comunicare de pe piata locala, au creat un e-book gratuit cu unele dintre cele mai relevante sfaturi din mobile communication ale momentului.

Oferta pentru cititorii DigiPedia

Daca doriti sa aflati cele mai importante noutati din lumea marketingului in domeniul telefoanelor mobile, va invitam sa apelati la oferta noastra speciala: puteti beneficia de 5 bilete cu discount 33% (fata de oferta oficiala) pentru evenimentul Mobifest 2015 de pe 13 mai. Inscrierile se fac pe adresa de e-mail office@evensys.ro mentionand totodata si codul „dragosschiopuMbf15

Mobile Awards Romania

Ca in fiecare an Mobifest va deveni gazda Mobile Awards Romania, una dintre cele mai interesante competii de dezvoltare a proiectelor si aplicatiilor mobile de la noi din tara. Categoriile pentru anul 2015 vor fi: Cea mai buna campanie de Mobile Marketing, Cel mai bun mobi site de companie / brand, Cea mai buna aplicatie mobila de brand / produs, Cea mai buna campanie care a folosit tehnologii noi (Geolocation, NFC, Augmented Reality, QR Codes), Utilities (ghiduri, instrumente), Payment (plati utilitati, telecom, plati taxi etc.), Entertainment, Special Projects, Premiu special – Aplicatii Auto.

Evenimentul va fi organizat de catre Evensys in parteneriat cu Telekom, Unicredit-Tiriac Bank, Vodafone, Syscom Digital si Voxline. Daca doriti sa aflati si mai multe informatii cu privire la ceea ce se va petrece in cadrul evenimentului Mobifest, puteti sa accesati site-ul oficial.

s-ar putea sa-ti placa