Acasa Evenimente Michael Conrad, unul dintre cei mai influenti jucatori din advertising-ul mondial va fi prezent la Zilele Biz

Michael Conrad, unul dintre cei mai influenti jucatori din advertising-ul mondial va fi prezent la Zilele Biz

by Dragos Schiopu

Evenimentul Zilele Biz ce are loc intre 11 si 15 noiembrie 2013, la Howard Johnson Grand Plaza Hotel, reuneste sute de manageri si antreprenori. Acest eveniment unic analizeaza tendintele in cinci domenii cheie de business : Antreprenoriat, Inovatie, Management, CSR si Media & Marketing.

Data de 15 noiembrie – Ziua de Media&Marketing de la Zilele Biz, este dedicata tendintelor de comunicare. Michael Conrad, unul dintre cei mai influenti jucatori din advertising-ul mondial va fi prezent la Ziua de Media&Marketing. Michael este extrem de apreciat in randul oamenilor de creatie si advertising la nivel mondial. Acesta s-a facut remarcat in lumea creatiei si advertising-ului, reusind sa castige un numar impresionant de distinctii internationale „Global Agency Network of the Year” si „Most Awarded Agency Network” (Gunn Report).

Zilele-Biz-2013

In 2004 a co-fondat „The Berlin School of Creative Leadership”, una dintre cele mai bune scoli de MBA din zona de leadership creativ. Prezentarea lui, cu tema “Big Idea Thinking”, descrie modul in care se formeaza, se identifica si se valorifica “ideile mari”, iar acest lucru a inceput sa prinda mari proportii in Bucuresti.

De asemenea, editia din acest an a Zilei de Media&Marketing, mai are ca invitati si alte personalitati cu performante internationale in marketing si advertising . Pentru mai multe informatii despre Zilele Biz si modalitatile de inscriere, va invit sa accesati www.zilelebiz.ro

s-ar putea sa-ti placa