Acasa Tehnologie Ecrane pliabile de la Samsung in 2015

Ecrane pliabile de la Samsung in 2015

by Dragos Schiopu

Samsung se angajeaza sa lanseze telefoane cu ecrane pliabile pana in 2015, afirmatia fiind facuta de CEO Samsung Kwon Oh Hyun la conferinta Samsung Analyst Day dedicata dezvoltatorilor.

samsung components enabling a smarter life

Odata cu apariatia ecranelor OLED, Samsung a promis ca va aduce o noua generatie de telefoane si tablete. Dar aceste ecrane ofera posibilitati nelimitate, fiind flexibile. Tehnologia evolueaza, iar noua tendinta este reprezentata de device-urile flexibile. Insa tehnologia nu poate evolua daca se utilizeaza acelasi material, astfel Samsung are deja planuri sa utilizeze noi materiale pana in 2015.

Cum ar parea ca acest smartphone sa devina realitate?

In 2015 vom vedea pe piata modele asemanatoar si asta pentru ca este nevoie nu doar de display-uri flexibile. Spre sfarsitul lui 2014 vor intra in productie si device-urile cu carcase pliabile, iar conceptele tind sa fie cat mai realizabile.

Nu doar smartphone-urile vor evolua. Cum ar arata peste doi ani un Samsung Galaxy Gear (ceasul inteligent  la Samsung) cu un ecran flexibil in adevaratul sens al cuvantului. Ma refer la un ceas care sa aiba cureaua acoperita de display. Asta va fi posibil peste 1-2 ani. Aceasta tehnologie este noua, dar promite multe, iar ceea ce este cel mai interesant este posibilitatea larga a utilizarii.

s-ar putea sa-ti placa