Acasa Evenimente Future of media, un eveniment despre tendintele si oportunitatile din media

Future of media, un eveniment despre tendintele si oportunitatile din media

by Dragos Schiopu

Este evident faptul ca lumea digitala se schimba, tehnologia avanseaza, iar utilizatorii si companiile incearca sa tina pasul cu noile platforme de comunicare.

Pentru a afla tendintele si oportunitatile din media, mobile si advertising pentru anul 2014, FUTURE OF MEDIA pregateste pe 5 decembrie 2013 un eveniment prin care Evensys, Microsoft si Nokia vor aduce in prim plan cele mai noi idei de advertising si platforme media actuale.

Future of Media va reuni specialisti din media, telecom, tehnologie, advertising, marketing, dezvoltatori de aplicatii mobile, precum si jurnalisti si bloggeri tech, acestia avand ocazia sa fie conectati la pulsul noutatilor din tehnologie si comunicatii si vor vedea care sunt cele mai utile instrumente media si care va fi viitorul platformelor mobile.

future_of_media

In cadrul evenimentul vor fi si patru sesiuni interactive, unde participantii vor afla care sunt avantajele si dezavantajele noilor platforme media, descoperind subiecte actuale precum: Second Screen, On Demand TV, Social TV, Smart TV sau Real Time Marketing.

Cei care doresc inscrierea la eveniment, pot alege una din variantele de mai jos :

  • bloggerii sau reprezentantii media se pot acredita la intregul eveniment;
  • specialistii in mobile pot solicita o invitatie gratuita pentru sesiunea Future of Mobile;
  • specialistii incompaniile de comunicare, advertising sau media planning isi pot aisugra un loc pe baza unei taxe de participare.

Pentru a fi la curent cu noutatile despre Future of Media, urmariti site-ul evenimentului (www.futureofmedia.ro) sau pagina de Facebook

s-ar putea sa-ti placa