Acasa Evenimente Lenovo va lansa un laptop de gaming cu display-ul touch de 17 inch

Lenovo va lansa un laptop de gaming cu display-ul touch de 17 inch

by Dragos Schiopu

Lenovo este cunoscuta pentru produsele ei de business, dar incepe sa se dezvolte si la capitolul de gaming. Compania va lansa un laptop de gaming, Y70 Touch cu un display de 17 inch. Va aparea si sistemul desktop Erazer X315, un desktop pentru gaming echipat cu procesor si placa video AMD.
lenova display 17 inch touch

Laptopurile pentru gaming au avut aproape mereu probleme in a avea un design frumos. In anii care au trecut, companii precum Alienware si Razer au incercat sa puna laptopurile pentru gaming la o dieta, facand unele lucruri mai subtiri si alte retusari la partea de design.

Pe de alta parte, Lenovo merge in directia opusa. Noul laptop Y70 Touch pentru gaming al companiei cantareste 3.4 kilograme, si compania Lenovo pretinde ca fac lucrurile mai „subtiri si mai usoare” decat majoritatea laptop-urile din clasa sa. Intradevar, modelul Y70 evita productia de laptopuri cu display-ul de 13 si 14 inch precum ultimelor modele de laptop de la Alienware si Razer. In schimb laptopul celor de la Lenovo vine echipat cu un display de 17-inch, chestie care face pe unii sa spuna ca poate fii folosit pe post de masa.

Desi display-ul este unul touch, Y70 este nefolositor in majoritatea jocurilor, fiind doar o chestie de marchet. Lenovo nu a publicat specificatiile de baza dar ne asteptam ca sa detina sub capota un procesor Core i7, o placa video Nvidia GTX, pana la 16 GB RAM, un hard disk de 1 TB sau un SSD de 250 GB. Durata de viata a bateriei ar putea fi una medie de pana la 5 ore de functionare, dar cred ca aceasta nu este suficienta pentru un gaming intens.

Avand in vedere stilul laptopului, acesta este mereu o chestie de preferintele fiecaruia. Cu toate acestea am mai vazut laptopuri cu aspect ostentativ. Y70 Touch va fi valabil pentru comanda in luna octombrie pentru pretul de 1299$, dar nu stim exact ce vom primii pentru bani acestia.

s-ar putea sa-ti placa