Acasa Telefoane Htc ofera gratuit 100 GB stocare pe Google Drive

Htc ofera gratuit 100 GB stocare pe Google Drive

by Dragos Schiopu

Unul din avantajele favorite ale HTC este obtinerea gratuita a unui spatiu de stocare cloud. In anii trecuti, ne amintim parteneriatul HTC cu Dropbox pentru a le oferi clientilor un mic bonus la achizitionarea unui dispozitiv de la companie. De curand, Google ofera un cont de 50 GB de stocare cloud ca si bonus, parte a „Avantajului HTC”.
HTC-100-GB-free-Google-DriveHTC a anuntat ca, incepand astazi, ei vor dubla capacitatea de stocare de la 50 la 100 de GB in Google Drive, suplimentar la ceea ce detinem in momentul de fata. Acest bonus se aplica dispozitivelor HTC, precum HTC One M8, HTC One Max, HTC One Remix, HTC Desire 816 si HTC Desire 610.

In caz ca va intrebati, durata pentru care beneficiati de acest bonus de 100 GB stocare in cloud este de 2 ani, dupa care trebuie sa platiti sau sa va deschideti un simplu cont gratuit de 15 GB de la Google Drive. La modele mai vechi de smartphone-uri, compania HTC a specificat ca modelele din 2013 (HTC One, HTC Butterfly S, HTC One Mini si HTC Desire 601) primesc o marire de 25GB in Google Drive dupa actualizarea telefonului la sense 5+ sau 6. Nu este prea mult, dar mai bine decat nimic.

Suntem surprinsi sa nu vedem terminalul HTC One mini 2 in lista celor care beneficiaza de aceste bonusuri de la HTC, avand in vedere ca telefonul One Remix este practic redenumirea smartphone-ului One mini 2. De asemenea, HTC One E8 probabil merita sa se incadreze si el. Oricum, in cazul in care ati beneficiat de cei 50 GB oferiti anterior de HTC, se pare ca nu se pot primi cei 100 GB spatiu de stocare cloud.

Pentru a beneficia de spatiul acesta de stocare de la Drive, trebuie sa deschidem aplicatia Google Drive si sa acceptam oferta care ne este afisata. Pentru cei care detin cei 50 GB dobanditi anterior, vor primi doar un bonus de 50 GB.

s-ar putea sa-ti placa