Acasa Telefoane Samsung Galaxy Note 4: ecran AMOLED QHD, Snapdragon 805 si un stylus imbunatatit

Samsung Galaxy Note 4: ecran AMOLED QHD, Snapdragon 805 si un stylus imbunatatit

by Dragos Schiopu

Samsung Galaxy Note 4 s-a lansat astazi in cadrul debutului targului de tehnologie IFA Berlin. Fata de modelul precedent, ecranul s-a pastrat la diagonala de 5,7 inch, insa densitatea de pixeli a urcat de la 386, pana la 515ppi.

Samsung Galaxy Note 4 are un ecran Super AMOLED acoperit cu sticla 2.5D Gorilla Glass 3, usor curbata la extremitati, pentru gesturi mai naturale. S Pen-ul cu care este dotat beneficiaza de softuri imbunatatite.

Galaxy Note 4 foloseşte o ramă fabricată din aluminiu, la fel ca Galaxy Alpha, si imitatie de piele pe spate.

Vor exista doua versiuni ale acestui phablet: una cu cip Snapdragon 805 si conectivitate LTE Cat. 6 si un Exynos 5433 cu LTE Cat. 4.

In ceea ce priveste camera foto Samsung Galaxy Note 4 e dotat cu o camera principala cu senzor de 16MP cu stabilizare optica a imaginii. Camera frontala are un senzor de 3,7MP si diafragma f/1.9.

samsung-galaxy-note-4-01

Sistemul de operare este Android 4.4 peste care a fost pusa interfata TouchWiz.
Samsung Galaxy Note 4 are 3 microfoane pentru reducerea zgomotului si este atat de avansat inca o aplicatie speciala poate curata sunetul de zgomote atunci cand inregistrati ceva.
Bateria are 3220mAh si poate fi incarcata wireless prin inductie.

Imbunatatirile stiloului digital S Pen sunt urmatoarele: digitizorul ecranului ofera acum 2048 de niveluri de presiune, fata de 1024 la modelul anterior, si permite detectarea unor miscari fine precum rotiri, inclinari si schimbari de viteza. Software-ul aferent a fost imbunatatit cu o serie de facilitati interesante care permit captura multipla in memoria clipboard, emularea unui mouse, redimensionarea simpla a ferestrelor si altele. Compania a anuntat si un parteneriat cu faimosul producător Mont Blanc, care va oferi doua stilouri digitale si doua huse de calitate superioara.

Samsung Galaxy Note 4 va ajunge in magazine in luna octombrie in versiuni coloristice Frosted white, Charcoal black, Bronze Gold si Blossom Pink.. Preţul smartphone-ului nu este deocamdată cunoscut.

s-ar putea sa-ti placa