Acasa Evenimente Inscrie-ti aplicatiile mobile la Webstock Awards 2014

Inscrie-ti aplicatiile mobile la Webstock Awards 2014

by Dragos Schiopu

Pe 26 septembrie, comunitatea online locala isi da intalnire la Webstock 2014, cea mai importanta conferinta dedicata social media din Romania, organizata de Evensys in parteneriat cu Vodafone, pentru al saptelea an consecutiv. Evenimentul va avea la loc la JW Marriott Hotel, Bucuresti, va dura o zi si va include Conferintele Webstock si Premiile Webstock.

webstock 2014

Conferintele Webstock vor cuprinde intalniri interactive despre cele mai noi tendinte in social media, bune practici, comunicare si promovare, aducand in prim-plan ultimele tehnologii si aplicatii din domeniu.

Premiile Webstock vor premia cele mai creative si inedite proiecte si campanii in social media, produse in Romania in ultimul an.

Daca ai dezvoltat o aplicatie mobila in ultimul an, o poti inscrie in categoria Mobile Applications, pana la 1 septembrie. Inscrierea este gratuita si se face online aici. Succes!

Cum participi la Webstock

Editia actuala va reuni atat bloggeri interesati de social media, cat si bloggeri specializati pe diverse domenii si, in acelasi timp, va oferi posibilitatea de participare creatorilor de aplicatii si proiecte web & mobile. Webstock a rezervat totodata un numar de locuri pentru oamenii din agentii si companii care doresc sa interactioneze cu comunitatea online.

Bloggerii se pot acredita sau pot deveni ambasadori ai evenimentului si isi vor asigura un loc gratuit la eveniment. Profesionistii in comunicare si social media pot solicita invitatii gratuite pentru seminariile dedicate, iar cei din companii isi pot asigura un loc pe baza unei taxe de participare.

Alte detalii aici.

Digipedia.ro recomanda Webstock 2014! See you there!

s-ar putea sa-ti placa