Acasa Jocuri Xbox One ofera descarcarea jocurilor inainte de lansarea lor

Xbox One ofera descarcarea jocurilor inainte de lansarea lor

by Dragos Schiopu

Microsoft va lansa noile caracteristici a consolei Xbox One inpreuna cu un sistem actualizat. Noutatea va fi abilitatea de a descarca jocuri inainte de lansarea lor oficiala si posibilitatea de a juca demo a jocurilor pentru membrii Gold.
xbox one
In magazinul Xbox apare jocul Madden NFL 15 cu pagina de pre cumparare. Daca cumparati jocul prin aceasta pagina, puteti descarca jocul pe hard disk inainte de lansarea oficiala. Bineinteles nu va puteti juca decat dupa data de 26 august.

Valve si Sony au aceste mecanisme de a descarca jocul inainte de lasarea oficiala a lui, acum a venit timpul ca Microsoft sa ofere si ei aceasta caracteristica. Microsoft nu a punctat prea mult pe lansarea lui Xbox One. Recenta consola a lor inca mai are multe probleme dar lucrurile incep sa se imbunatateasca simtitor.
jocuri demo xbox one
Interesant este faptul ca a aparut o poza pe internet care arata ca membrii Gold se pot juca selectii de titlu 24 de ore fara nici un cost suplimentar. Sony detine un sistem asemanator pe nume “Timed Trials” pentru Play Station 3, dar acesta da voie jucatorilor doar o singura ora de jucat. Play Station 4 nu are acest mecanism si cei de la Sony inca nu dau semne ca l-ar introduce. Daca vestile acestea se adeveresc, programul Xbox Live Gold a lui Microsoft va lua fata lui Play Station Plus. Cel putin pentru o scurta perioada.

Ce caracteristici are nevoie Xbox One pentru a concura mai bine cu PS4? Parere mea este ca ar avea nevoie de Cross-Buy, Cross-Play, si Remote Play. Acestia sunt factori decisivi cand vine vorba de achizitionarea unei platforme pentru gaming. Avand in vedere ca Microsoft nu ofera aceste caracteristici, ma inclin in favoarea platformei oferite de catre Sony. De exemplu am comandat de curand un joc pe PS4 special pentru ca stiam ca il voi putea juca si pe PS-ul meu Vita cand nu sunt acasa. Compania Microsoft ar trebui sa adauge aceste caracteristici la Xbox One.

s-ar putea sa-ti placa