Acasa Evenimente HTC vine cu o noua viziune asupra spectacolului muzical

HTC vine cu o noua viziune asupra spectacolului muzical

by Dragos Schiopu

Artista Bjork, nu ma indoiesc ca ati auzit de ea, aduce noutati in ceea ce priveste turneul sau muzical, in care reimagineaza experienta din cadrul concertelor, aducand mari schimbari. Prin parteneriatul cu HTC, Bjork isi transforma turneul intr-unul digital si asta datorita lui HTC Vive, care a anuntat pe data de 3 iunie lansarea experientei unice de realitate virtuala. Si a fost o premiera. Experienta care a prins contur din acest parteneriat se numeste VR Album Exibition si face parte din turneul artistei care se desfasoara timp de 18 luni, sub numele Bjork Digital.

Evenimentul ce a debutat in cadrul spectacolului Vivid din Sidney a oferit  celor prezenti o noua dimensiune a realitatii prin intreaga expozitie de realitate virtuala, impresionand si captivand publicul si asta datorita colaborarii dintre VR si muzica. Al optulea album de studio al artistei, intitulat „Vulnicura” contine piese pentru care s-au creat cate o experienta virtuala in parte, facand totul sa fie mult mai interesant, iar totul poate fi accesat de pe platforma Vive a lui HTC, cand va fi expusa intreaga experienta.

Rikard Steiber, SVP Virtual Reality in cadrul HTC, este multumit de aceasta noua realizare si afirma ca parteneriatul cu artista s-a potrivit foarte bine, mai ales ca ambii au dorit sa aduca utilizatorilor si fanilor lui Bjork, o noua experienta care i-a fascinat complet. Cu alte cuvinte, scopul ambilor colaboratori a fost acela de a oferi publicului o alta viziune asupra muzicii, acea viziune asupra unei alte realitati, realitatea virtuala care i-a incantat pe toti cei prezenti.

bjork artista

Bjork va evolua ca DJ in toate serile de deschidere ale evenimentului, iar cei ce si-au achizitionat bilete vor primi acces VIP la VR Album Exibition, dar accesul va fi doar pentru seara respectiva. Tot continutul Bjork Digital cuprinde reprezentari spectaculoase dintre artista si regizori celebri, care si-au adus contributia in expozitiile sale reale si virtuale, inclusiv Stonemilker si Black Lake. Foarte interesant este faptul ca Bjork si-a pus ideile in aplicare si in sensul in care au luat nastere aplicatii ca Biophilia, care cuprinde notiuni educationale despre stiinta, natura si muzica (ca sa ii ajute pe copii din scoli sa se familiarizeze cu diferitele notiuni) si Notget, care este reprezentarea virtuala a realitatii virtuale privitoare la piesa „Vulnicura”, de pe albumul cu acelasi nume.

Turneul creat prin colaborarea cu HTC si Bjork este unul de senzatie si s-a lansat chiar in data de 4 iunie, exact in weekend-ul ce a trecut si ofera o experienta unica si fascinanta. Cu siguranta, cei prezenti la spectacolele organizate vor fi foarte incantati de show-urile artistei si se vor bucura impreuna atat de muzica, cat si de efectele din cadrul spectacolului.

s-ar putea sa-ti placa