Acasa Evenimente Google trimite invitatii pentru data de 15 septembrie

Google trimite invitatii pentru data de 15 septembrie

by Dragos Schiopu

Google a inceput sa distribuie invitatii pentru un eveniment care va avea loc in data de 15 septembrie. In timp ce pe invitatie scrie „Mai multe detalii aproape de data!” ne asteptam ca smartphone-ul Android One sa isi faca debutul la eveniment.
invitatie google android one
Android One a fost anuntat in iunie la Google I/O impreuna cu mari companii din India precum Karbonn, Micromax si Spice care au anuntat un parteneriat intre ele, alaturandu-se multe alte companii.

Cu smartphone-ul Android One cu pretul sau adorabil si cu software-ul Android aproape stoc, Google doreste sa acapareze clientii care se alatura pentru prima data Android-ului. Compania doreste sa depaseasca succesul smartphone-ului de la Motorola, Moto E.

Acest lucru poate fi posibil daca nu se aplica politica unor companii si anume: specificatile hardware slabe a telefoanelor mobile si a unui sistem de operare care adesea vine cu tot felul de aplicatii nefolositoare preinstalate datorita intelegerilor dintre companii pentru a mai ridica pretul la unele aplicatii.

Sundar Pichai, vicepresedinte senior la Android, Chrome si alte aplicatii Google, a declarat la NDTV Gadgets ca giganta companie cu baza in Mountain View, nu va dezvalui componentele hardware ale lui Android One. In schimb Pichai spera ca facand schimb de date intre Google si unele companii producatoare de echipamente hardware, companiile producatoare vor putea pastra costurile totale de productie sub control.

Avand in vedere inportanta proiectului Android One pentru Google, nu va fi nici o surpriza ca Pichai sa isi faca aparitia la evenimentul din data de 15 septembrie.

Acestea fiind spuse nu se stiu foarte multe lucruri despre lansarea lui Android One, nici macar orasul la care va avea loc evenimentul. Mai multe detali vor aparea pe parcursul timpului, desi unele lucruri precum pretul sunt relativ cunoscute, pretul fiind situat sub 100$ si telefonul va veni cu Android pur fara o interfata precum Sense or TouchWiz, desi unele modificari de la operatorii de telefonie mobila locala sunt acceptate.

s-ar putea sa-ti placa