Acasa Tehnologie Internet Explorer 11 pentru Windows 7 este disponibil

Internet Explorer 11 pentru Windows 7 este disponibil

by Dragos Schiopu

Microsoft a lansat cea mai noua versiunea a celebrului browser Internet explorer care a ajuns la versiunea 11 si pentri Windows 7.

internet explorer 11

Acum 3 saptamani Microsoft lansa Windows 8.1, upgradeul ”major” pentru Windows 8. Noul OS venea echipat cu Internet Explorer 11, insa la acea vreme nu era disponibila o versiunea si pentru WIndows 7. Astfel, azi putem descarca cea mai recenta versiune de Internet explorer. Merita oare? Sigur ca da. Este important sa instalam ultima versiune al fiecarui program cand acesta se afla in zona de securitate. Noile versiuni ale diferitelor programe rezolva bug-uri, elimina bresele de securiatate, utilizeaza mai bine resursele, etc. Desigur, acestea sunt chestiuni teoretice, asa ca mai bine vedem ce aduce nou Internet Explorer 11.

Noua versiune ofera suport imbunatatit pentru HTML5, o performanta mai mare in JavaScript, accelerare hardware WebGL, iar modul full screen este mai bine conceput.

Pentru a arata performantele noului browser, Microsoft a pus la dispozitie un set de teste pe care le puteti accesa dand click aici. Daca doriti sa descarcati noul Internet Explorer 11 puteti da click aici. Eu va recomand sa actualizati mereu versiunile de browsere pe care le folositi.

Totusi, Microsoft nu ofera chiar un IE 11 identic ca pe Windows 8. Astfel in Windows 7 IE 11 are cateva minusuri precum modul de vizualizare al taburilor care nu este la fel ca pe Windows 8, iar versiunea de Windows 7 nu ofera suport pentru protocolul SPDY si modul de navigare protejata. Eu consider ca Microsoft va remedia problema in cateva luni, aceste masuri fiind impuse pentru un upgrade fortat catre Windows 8.

s-ar putea sa-ti placa