Acasa Evenimente CES 2015: Ce noutati aduc cei de la Canon

CES 2015: Ce noutati aduc cei de la Canon

by Dragos Schiopu

De astazi a inceput oficial unul dintre cele mai mari evenimente de tehnologie din acest an, CES 2015, eveniment in cadrul caruia fiecare mare companie de IT isi anunta noile gadgeturi si dispozitive. In acest articol vom vorbi despre ce dispozitive au fost prezentate pentru pasionatii de fotografie de catre cei de la Canon.

Ce produse au prezentat cei de la Canon

In cadrul CES 2015 cei de la Canon au prezentat trei camere de filmat ce fac parte din seria LEGRIA HF R, sub numele de LEGRIA HF R68, LEGRIA HF R66 precum și LEGRIA HF R606. Acestea nu sunt camere de ultima generatie ci sunt dedicate in special amatorilor. Totusi acestea dispun de tehnologii atractive precum sistemul video Full HD Canon sustinut de catre un procesor foarte bun DIGIC DV4. La randul sau obiectivul are un zoom optic de 32x, un zoom avansat de 57x precum si o functie menita sa faca folosirea zoom-ului mai usoara numita Zoom Framing Assist.

Canon-Legria-HF-R66-1-630x473

Totodata camerele video dispun de functia de inregistrare cu incetinitorul care te ajuta sa reduci viteza pana la jumatate astfel incat sa realizezi videoclipuri de mare efect inregistrand fiecare detaliu. De asemenea viteza de desfasurare poate fi si crescuta cu pana la 1.200x.

Un alt aspect interesant al acestor camere LEGRIA este acela ca dispun de NFC, tehnologie ce iti permite sa partajezi filmarile facute pe dispozitivele smart. De asemenea acestea permit si folosirea cardurilor SD FlashAir care la randul lor iti permit sa distribui videoclipul pe smartphone sau tableta fara a apela la internet.

Noutatile marca PowerShot

Tot in cadrul evenimentului CES 2015, cei de la Canon au mai prezentat si camere foto noi ce fac parte din seria PowerShot si Ixus. Pe numele lor PowerShot SX530 HS, PowerShot SX710 HS si PowerShot SX619 HS ofera o posibilitatea de surprinde orice moment la calitate HD. Acest lucru este posibil datorita zoom-ului optic de 50x precum si tehnologiei ZoomPlus de 100x.

La fel ca in cazul camerelor video lansate, si aparatele foto au functii concepute pentru a ajuta utilizatorii. De exemplu functia Zoom Auto are rolul de a te ajuta sa mentii subiectul in cadru astfel incat sa obtii o fotografie cat mai reusita. Imaginile clare mai pot fi obtinute si datorita functiei IS.

Canon-PowerShot-SX710-HS-3-630x420

Printre celelalte tehnologii ale aparatelor foto trebuie sa mentionam numaidecat si functiile Wi-Fi si Dynamic NFC care te ajuta sa distribui fotografiile facute.

Modelul PowerShot N2 este dotat cu un ecran tactic ce poate fi pliat pana la 180 de grade si, o functie care cu siguranta va prinde foarte bine la utilizatori, dispune de un mod special conceput pentru fotografiile selfie. De asemenea acesta mai dispune si de alte moduri printre care putem mentiona modul Fotografie creativa care te ajuta sa obtii fotografii cat mai interesante.

Aparate foto marca Ixus

Canon-PowerShot-N-2-630x420Tot la CES 2015 au fost prezentate si modelele Ixus 160, Ixus 165 precum si Ixus 170, niste aparate foto foarte usoare fiind cele mai mici aparate fabricate de Canon pana acum.

Ixus 170 este dotat cu un zoom optic de 12x, iar celelalte doua modele, Ixus 160 si Ixus 165, au un zoom optic de 8x. Senzorul este acelasi de 20 MP pentru toate cele trei modele. Totodata si aceste aparate dispun de o functie Smart Auto care te ajuta sa realizezi fotografii fara a depune prea mult efort.

s-ar putea sa-ti placa