Acasa Evenimente Lansarea Samsung Galaxy S5 in Romania

Lansarea Samsung Galaxy S5 in Romania

by Dragos Schiopu

Astazi a avut loc lansarea oficiala a varfului de gama de la Samsung si in Romania, Samsung Galaxy S5. Un eveniment desfasurat intr-un ritm alert si cu accent pe utilitatea noului telefon. Trei din cele patru clipuri prezentate mi-au placut extraordinar de mult si mi-ar placea sa vad si la TV o varianta scurta a lor sub forma unor reclame. M-au dus cu gandul la campania Vodafone cu soferul si ciobanul, care pune accent pe oameni obisnuiti, dar care fac lucruri extraordinare.

Samsung Galaxy S5 1

Din cele 4 prezentari video mi-au placut in mod extraordinar cea a lui Mihai Mares, un pasionat de sporturi extreme, care foloseste telefonul pentru functia Ultra Power Saving Mode si cea a lui Andrei Tudose care a evidentiat rezistenta la apa a telefonului. Primul – pasionat de sporturi extreme si al doilea – de antreprenoriat, deci cumva nu are de ce sa va mire alegerile mele. Sper sa apara si pe youtube clipurile de care va vorbesc aici.

Telefonul arata foarte bine, nici nu ma asteptam la altceva, eram curios daca spatele lui cu „fata” de leocoplast arata chiar asa cum zic gurile rele. Din pacate pentru ei, arata super ok, comparand cu spatele de la Note 3 din „piele sintetica”, nu am fost in stare sa spun care dintre cele doua imi place mai mult, chiar daca in general sunt adeptul unui capac lucios fara niciun fel de striatii pe el.

Tot cu aceasta ocazie au fost prezentate si ceasurile din seria Gear, si anume, Gear 2 si Gear Fit. Asa cum deja spusesem inca de la lansarea de la Barcelona, mi-a placut foarte mult Gear Fit pe care, daca vine cu un pret acceptabil, ma gandesc sa mi-l cumpar. O surpriza neplacuta din partea lui a venit in momentul in care l-am pus la mana si m-am trezit ca nu e chiar asa comod de privit, dar probabil e o chestie minora si te poti adapta repede la acest aspect. Cred ca ar fi interesant daca ar avea si posibilitatea sa afisezi pe verticala (pe lungimea lui) iconitele.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.