Acasa Telefoane OnePlus One va veni cu Snapdragon 801

OnePlus One va veni cu Snapdragon 801

by Dragos Schiopu

OnePlus One va fi un telefon facut de fosti angajati Oppo. Primul device va fi extrem de puternic fiind echipat cu cel mai nou CPU de la Qualcomm, un puternic Snapdragon 801. Daca va aduceti aminte am scris despre OnePlus One pe 6 martie (aveti articolul aici) insa cei de la OnePlus nu au oferit foarte multe detalii.

OnePlus One spec

Acum avem noi detalii despre acest telefon care va fi mult mai ieftin decat flagship-urile marilor companii dar va concura de la egal la egal cu ele. Telefonul va avea un display de 5.5 inci Full HD JDI Display (Japan Display). Procesorul Qualcomm Snapdragon 801 se regaseste si pe Samsung Galaxy S5. Acum depinde ce model va alege OnePlus (sunt mai multe modele de Snapdragon 801, diferentele nefiind foarte mari). In Antutu OnePlus One a obtinut un scor de 36,715 puncte. Sa nu uitam ca acest scor este datorat si sistemului de operare de pe OnePlus One. Vorbim despre CyanogenMod 11, bazat pe Android 4.4 ce ofera o performanta mult marita fata de Android-ul standard.

Interesanta este camera de pe OnePlus. Aceasta are 13MP si provine de la Sony, model Exmor IMX214 cu diafragma f/2.0, o solutie foarte buna pentru un telefon care va costa sub 400 de dolari. De asemenea bateria va avea 3100 mAh fiind destul de buna pentru un phablet.

s-ar putea sa-ti placa