Acasa Telefoane Wiko WAX aduce Tegra 4i in Europa

Wiko WAX aduce Tegra 4i in Europa

by Dragos Schiopu

Producatorul francez Wiko va lansa un telefon care este dotat cu chipset-ul Tegra 4i de la nVidia, fiind primul producator care va integra solutia oferita de nVidia. Telefonul se adreseaza clasei mid-range sau mai bine zis va fi un telefon care se adreseaza publicului larg fara un buget mare, dar cu pretentii la un smartphone care sa fie din generatia actuala.

wiko wax

Telefonul a fost dezvaluit la MWC 2014 si va avea un display de 4,7 inci cu rezolutie 720p. Telefonul este echipat cu un procesor quad core Tegra 4i. Acest procesor are patru nuclee Cortex A9, iar ca si GPU are un GeForce cu 60 de nuclee fata de modelul Tegra 4s care are 72 de nuclee. Acest procesor grafic poate asigura rularea decenta a jocurilor. Memoria RAM prezinta 1GB, iar memoria interna are 4GB si se poate mari cu un card de 32GB. Versiunea sistemului de operare disponibila pe Wiko Wax este Android 4.3 si cel mai probabil nu va primi update de Android 4. Camera principala are 8MP, iar cea secundara 5MP.

Pretul telefonului este de 200 de euro, insa in acesti bani primim si conexiunea LTE datorita procesorului nVidia. Telefonul va fi comercializat in tari precum Germania, Italia si Franta si va fi disponibil incepand cu luna aprilie in patru versiuni de culoare.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Mihai Ioan 25-03-2014 - 19:20

Would be nice to have it!

Comentariile sunt inchise.