Acasa Evenimente Webstock a dat startul inscrierilor pentru anul 2014

Webstock a dat startul inscrierilor pentru anul 2014

by Dragos Schiopu

webstock-2014-620x350

Cele mai inedite proiecte din mediul online vor putea fi vazute anul acesta la Webstock 2014. Conferinta este gata sa inceapa, si-a deschis larg portile pentru cei pasionati de mediul online si de dezvoltarea proiectelor pe acesta.

Webstock este cel mai mare eveniment din Romania pe partea de social media. Acesta se va desfasura ca de obicei la JW Marriott Grand Hotel si va incepe pe data de 26 septembrie 2014.

Cei care vor sa isi arate proiectele si campaniile in fata unui juriu specializat pe domeniile de marketing, comunicare, digital, social media si mobile, sunt asteptati sa se inscrie gratuit in perioada 15 iulie – 1 septembrie, in cele 12 categorii.

Categoriile disponibile anul acesta la Webstock sunt: Publishing, Utility, Visual, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Application, Bloggers Projects, Mobile Applications, Instagram Campaigns, Innovation, Social Campaigns in online, Video blogging.

La Webstock anul aceasta, vor putea participa doar cei care nu ai mai fost in cadrul editiilor precedente la Webstock Awards. Fiecare proiect poate fi inscris in maxim o categorie din cele enuntate mai sus. Jurizarea va avea loc intre 3-8 septembrie, iar rezultatele finale vor putea fi aflate in perioada 9-19 septembrie.

Mai multe informatii in legatura cu inscrierile la proiectele Webstock si premiile care vor fi acordate le puteti gasi apasand click aici.

 

s-ar putea sa-ti placa