Acasa Evenimente Webstock 2015: Voteaza personalitatea online a anului

Webstock 2015: Voteaza personalitatea online a anului

by Dragos Schiopu

Webstock 2015, conferinta dedicata domeniului social media din Romania, va avea loc pe 2 octombrie la JW Marriott Hotel. Evenimentul se afla la cea de-a 8-a editie si va fi structurat, ca si pana acum, in doua sectiuni: Conferintele Webstock si Premiile Webstock.

webstock 2015

Conferintele Webstock vor cuprinde intalniri interactive despre cele mai noi tendinte in social media, bune practici, comunicare si promovare, aducand in prim-plan ultimele tehnologii si aplicatii din domeniu. Premiile Webstock vor premia cele mai creative si inedite proiecte si campanii in social media, produse in Romania in ultimul an.

Noutatea celei de-a 8-a editii consta in faptul ca pentru prima oara publicul poate vota pentru o categorie la Webstock Awards, „Voteaza personalitatea online a anului”. Au fost propusi spre votare 30 de nominalizati din domenii diferite. Atat celebritati media, bloggeri, oameni implicati in activitati sportive, fotografi si oameni dedicati pasiunilor lor. Voturile se pot inregistra la adresa de aici pana la data de 27 septembrie. Votul poate fi trimis o singura data de pe fiecare adresa de email si poate sustine doar o singura nominalizare.

Program Webstock 2015

9:00 – 13:30 – CONFERINTE

In prima parte a zilei, cele doua sesiuni de conferinte vor oferi participantilor o reala sursa de inspiratie si motivatie, sfaturi pentru succesul in social media si oportunitatile actuale in industrie.

14:30 – 18:00 – MICRO-CONFERINTE

Dupa-amiaza, participantii vor putea asista la una dintre cele trei sesiuni, desfasurate in paralel.

Sectiunea “Blogging & Social Media ”

Descopera in cadrul sesiunii cum poti distribui continut pe Internet si cum poti atinge prin intermediul retelelor sociale o audienta cat mai numeroasa.

Sectiunea “ Online Communication”

Astazi, comunicarea online a schimbat radical modul in care companiile isi desfasoara activitatea. In cadrul sesiunii vei afla totul despre noile tehnologii si modul in care ne influenteaza in viata de zi cu zi.

Sectiunea “Mobile Trends”

Sesiunea isi propune sa ii aduca in acelasi loc pe actuali dezvoltatori de aplicatii mobile, dar si pe cei care vor sa fie la curent cu noutati din acest domeniu. Vor fi prezentate inovatii tehnologice dar si resurse prezente pe plan local.

19:00 – 21:00 WEBSTOCK AWARDS

Gala Webstock Awards va decerna premiile celor mai creative si inedite campanii in social media din Romania, lansate in ultimul an.

s-ar putea sa-ti placa