Acasa Diverse Cum poti schimba modul in care arata Androidul tau?

Cum poti schimba modul in care arata Androidul tau?

by Dragos Schiopu

Si da, vorbim de modul in care arata meniul telefonului, nu exteriorul. La exterior fiecare dintre noi poate opta pentru o carcasa personalizata, dar atunci cand vine vorba de interior, de meniu mai exact, daca ai un telefon cu sistem de operare Android, ii poti schimba tema, gratuit, folosind una dintre solutiile oferite de Magazin Play.

Screenshot_2015-09-14-18-25-55

Daca faci cautare in Magazin Play dupa „home replacement” sau „app launcher” vei gasi teme cum ar fi Apex Launcher, Moto Home Fix sau ADW Launcher, dar si un Home de la Facebook sau meniuri de versiuni de Android cum ar fi Jelly Bean sau KitKat.

Personal, mi-a atras atentia Next Launcher 3D Shell Lite, pentru ca ofera elemente 3D destul de interesante. In plus, are peste 10 milioane de descarcari si un calificativ de 4.4 din 5, iar de votat au votat cam 500.000 de utilizatori. Am descarcat-o pe un LG G3 S, cunoscut pentru modul usor in reluare in care se misca uneori si am constatat ca aplicatiile mi se deschid mult mai repede, iar interfata este destul de misto. Widget-uri in miscare, in format 3D (atat cat poate fi urmarit cu ochiul liber, telefonul nu este unul 3D oricum) si cateva scurtaturi ce te indeamna sa descarci si alte aplicatii sau teme, gratuite sau cu taxa.

3d launcher

Apropo de tarife, versiunea premium a Next Launcher 3D Shell costa undeva la 33 de ron. In principiu, te scapa de reclame si iti ofera si teme sau wallpapere exclusiviste.

O functie ce mi s-a parut utila la Next Launcher 3D Shell Lite a fost faptul ca m-a intrebat daca doresc sa imi clasifice aplicatii in functie de utilitatea lor, iar apoi le-a grupat in categorii cum ar fi Jocuri, Lifestyle, Media, Retea, Social si Instrumente. La jocuri sunt jocuri, la Lifestyle mi-a pus aplicatiile de cautare vocala, la Media mi-a pus aplicatii ca Instagram, PhotoGrid, Shazam si Muzica Play, la Retea mi-a pus aplicatiile browser si YouTube, la Social mi-a pus Facebook, Google+, Hangouts, Facebook Messenger, Twitter si WhatsApp, iar la Instrumente au intrat Magazin Play si Calculator. Fiecare categorie din cele selectate automat de aceasta tema poate fi editata (pot fi adaugate sau sterse aplicatii din acel folder / dosar).

Next Launcher 3D Shell Lite

Cea mai apropiata categorie din punct de vedere al modului de grupare a fost categoria Social. Voi mai testa si alte teme si voi reveni cu impresii. Voi v-ati schimbat pana acum tema Androidului? Pentru ce anume ati optat?

s-ar putea sa-ti placa