Acasa Foto & Video Traieste o experienta unica la 360 de grade direct de pe capota unei masini

Traieste o experienta unica la 360 de grade direct de pe capota unei masini

by Dragos Schiopu

cax
Intrucat cei de la Youtube au introdus recent una dintre cele mai inovatoare si mai interesante tehnologii si anume posibilitatea de a misca unghiul din care sa filmeze camera, tot mai multi dezvoltatori incep sa posteze clipuri video la 360 de grade, astfel incat sa le ofere sansa tuturor sa exploreze in detaliu fiecare element. Amatorii de senzatii tari cat si pasionatii de IT cu siguranta vor fi bucurosi sa afle ca de acum au posbilitatea de a parcurge traseul Le Mans prin intermediul unui videoclip.

De mai bine de catevaac luni, pe internet au inceput sa apara tot felul de zvonuri si clipuri video cu privire la noua tehnologie a celor de la Google/Youtube, insa nimeni pana acum nu a reusit sa aduca o experienta la fel de buna precum clipul prezentat mai jos, cel ce ofera senzatia traita de catre sofer direct din confortul casei tale. Indiferent daca vorbim despre un clip video filmat in format 4k sau 8k, la 30 sau la 60 de cadre pe secunda, totul este posibil datorita sistemului celor de la Youtube. Din punctul meu de vedere, cele mai atractive clipuri la momentul actual pe Youtube, sunt cele in 360 de cadre, intrucat permit mutarea unghiului de vizualizare a camerei, doar cu un singur click.

Desigur, nu sunt foarte multe astfel de sisteme ce ne permit sa filmam la 360 de grade, insa daca tehnologia celor de la Youtube va deveni la fel de cunoscuta precum si celelalte astfel de inovatii in domeniu, cu siguranta tot mai multi producatori vor cauta solutii cat mai fiabile, astfel incat sa ofere sansa fiecarui utilizator sa realizeze clipuri video in 360 de grade cu o camera compacta, poate chiar una de buget.

Clipul video de mai jos a fost creat de catre Nismo, o divize a celor de la Nissan si ofera exact ceea ce ti-ai putea dori daca esti intradevar un pasionat al masinilor si de ce nu a curselor.

s-ar putea sa-ti placa