Acasa Foto & Video Navitel lanseaza pe piata camera auto R600 Quad HD

Navitel lanseaza pe piata camera auto R600 Quad HD

by Dragos Schiopu

Navitel anunta lansarea pe piata din Romania o noua camera auto denumita Navitel R600 Quad HD. Fiind o camera compacta este un dispozitiv de o inalta calitate, ce are o rezolutie video extrem de ridicata. Aceasta camera, de fapt, este o camera auto DVR ce are un procesor mult mai puternic, ce poate furniza imagini la o calitate ridicata pentru inregistrari mult mai clare.

Acest lucru este posibil deoarece obiectivul este din sticla de inalta calitate, dispunand de 4 straturi de astfel de sticla. Ba mai mult decat atat dispozitivul este util atat in timp ce va deplasati, cat si in parcare pentru o siguranta mult mai mare a automobilului vostru. Chiar daca poate inregistra in continuare Full HD la 60fps, precum modelul mai vechi R600, dispozitivul nou are o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli, ceea ce inseamna ca este de 4 ori mai mare decat rezolutia HD, de 720 p.

Quad HD, prescurtat si QHD reprezinta de fapt un nou standard de rezolutie, ce de obicei este folosit pentru monitoarele de calculator, laptop-uri, dar si smartphone-uri. Unghiul panoramic de vizualizare de 170 de grade te poate ajuta in orice moment, iar fisierele se pot stoca pe un card suplimentar microSD, ce poate dispune de o memorie de pana la 256 GB.

Ecranul camerei dispune de o rezolutie de 960 x 240 pixeli, de 2 inch, cu microfon incorporat ce ofera inregistrari audio de calitate inalta. In caz de urgenta videoclipurile importante sunt salvate prin intermediul functiei G-senzor, ce se poate activa la acceleratie sau frana brusca sau pot intervini si alte situatii ce o pot declansa. Imaginile furnizate in astfel de situatii vor fi protejate de suprascriere, iar pentru acest lucru vor fi marcate.

Modul de parcare este o alta functie ce iti poate proteja masina, atunci cand aceasta este lasata in parcare, iar in jurul ei se pot detecta miscari sau vibratii ce duc la activarea inregistrarii, chiar si atunci cand dispozitivul este oprit. Cu ajutorul accesoriilor incluse in pachet camera auto R600 Quad HD se poate instala cu usurinta.

Si de asemenea cu ajutorul voucher-ului primit la achizitionarea camerei veti putea utiliza aplicatia de navigatie GPS, Navitel Navigation, în mod gratuit timp de un an și pe care o puteti instala de pe Play Store sau App Store.

s-ar putea sa-ti placa