Acasa Promotii Reducere la tablete pe eMag

Reducere la tablete pe eMag

by Dragos Schiopu

Din promotia cu reduceri, „11 zile incendiare cu super promotii 11-19 iunie” fac parte si reduceri pentru o gama diversificata de tablete. Fie ca vorbim de tablete Asus sau tablete Lenovo, acestea se gasesc la reduceri de pana la 30%. Tabletele prezentate mai jos sunt perfecte pentru cei doritori de un produs raportat la calitate-pret.

  • Tableta Lenovo Tab 2 A7-10 ADAM cu procesor Quad-Core

Am ales sa recomand aceasta tableta deoarece are un numar mare de review-uri bune si media lor este de 4.7/5 stele, deci este o tableta buna. Fiecare functie si detaliu a tabletei Lenovo Tab 2 au fost creeate special pentru a imbunatati experienta pe care o are utilizatorul, cand foloseste aceasta tableta. Tableta beneficiaza de un procesor Quad-Core care ofera o performanta superioara si un consum minim de energie.

Principalele caracteristici a acestei tablete sunt: display 7 inch IPS, procesor MediaTek 8127 quad-core, 8 GB memorie interna cu o posibila extindere cu ajutorul unui card microSD, bluetooth, wi-fi si o baterie de 3.450 mAH care promite o autonomie de pana la 8 ore de lucru pe internet. Tableta are un pret de 299.99 lei si se poate comanda de aici.

  • Tableta Allview Speed Quad cu procesor Quad-Core

Tableta Allview Speed Quad este o tableta cu specificatii mai reduse. Dar in ciuda acestui aspect, aceasta tableta are un numare mare de review-uri bune. Aceasta tableta dispune de un display de 7 inch LCD, 512 mb ram si o memorie interna de 8 GB, bineinteles cu posibilitatea extinderii acesteia cu ajutorul unui card microSD. Bateria de 2.800 mAH promite o autonomie de pana la 4 ore de redare video. Aceasta tableta are un pret de 199.99 lei si se poate comanda de aici.

  • Tableta Samsung Galaxy Tab3 T11k Lite, cu procesor Quad-Core

Tableta Samsung Galaxy Tab3 este creata in asa fel incat sa ofere o manevrabilitate si o productivitate maxima in utilizarea acesteia. Tableta are un ecran de 7 inch cu o rezolutie optima care asigura o buna experienta in vizionarea de filme. Tableta dispune de o memorie ram de 1 GB, o memorie interna de 8 GB care poate fi extinsa cu ajutorul unui card microSD de pana la 32 de GB. Bateria de 3.600 mAH ofera o autonomie de lucru de pana la 9 ore. Tableta Samsung Galaxy Tab3 are un pret de 539.99 lei si se poate comanda de aici.

Pentru mai multe produse din aceasta promotie, va recomandam sa accesati acest link si sa va comandati ceea ce este pe placul dumneavoastra.

s-ar putea sa-ti placa