Acasa Foto & Video Logitech lansază MeetUp 2 și Room Booking: Soluții noi pentru conferințe mai eficiente

Logitech lansază MeetUp 2 și Room Booking: Soluții noi pentru conferințe mai eficiente

by Dragos Schiopu

Logitech a anunțat astăzi lansarea a două soluții inovatoare menite să transforme modul în care companiile gestionează și utilizează spațiile de conferință: MeetUp 2, un video bar de ultimă generație bazat pe inteligență artificială și Room Booking, un software avansat de rezervare și gestionare a sălilor de conferință. Aceste noi produse sunt concepute pentru a răspunde nevoilor emergente ale spațiilor de lucru hibride și pentru a facilita colaborarea eficientă și sustenabilă în mediul corporate.

MeetUp 2: Tehnologie Avansată pentru Spațiile de Întâlnire

MeetUp 2 reprezintă un upgrade semnificativ al modelului original MeetUp, un video bar de succes care a revoluționat apelurile video în spațiile de tip huddle. Echipat cu inteligență artificială și proiectat sustenabil, MeetUp 2 oferă o soluție all-in-one care se adaptează perfect spațiilor mici de întâlnire. Cu opțiuni flexibile de montare și posibilitatea de gestionare de la distanță prin Logitech Sync, acest produs este ideal pentru companiile care adoptă modele de lucru hibride și necesită soluții versatile și eficiente.

O caracteristică remarcabilă a MeetUp 2 este funcția RightSight 2, care utilizează inteligența artificială pentru a focaliza și încadra automat participanții la întâlnire. Aceasta poate să se concentreze pe vorbitorul activ, pe grupuri de participanți sau pe fiecare participant individual, asigurând astfel o experiență video de înaltă calitate. Pe lângă acestea, RightSound 2 îmbunătățește claritatea audio prin algoritmi AI care echilibrează vocile și filtrează zgomotul nedorit, oferind astfel o comunicare clară și eficientă.

Compatibilitatea cu platformele de conferințe video precum Microsoft Teams, Zoom și Google Meet face din MeetUp 2 un instrument versatil și ușor de integrat în orice mediu de lucru. Funcționalități precum Zoom Rooms Smart Gallery și Microsoft Intelliframe sunt disponibile pentru utilizatori, oferind astfel o experiență de conferință video de top. În plus, MeetUp 2 poate fi utilizat în mod USB cu un computer sau în setări BYOD (Bring Your Own Device), permițând utilizatorilor să se conecteze rapid și să desfășoare întâlniri video pe platforma preferată.

Room Booking: Soluția Inteligentă pentru Gestionarea Sălilor de Conferință

Alături de MeetUp 2, Logitech introduce și Room Booking, un software avansat de gestionare a sălilor de conferință integrat în platforma Logitech Sync. Această soluție permite accesul de la distanță, rezervarea sălilor, obținerea de informații despre utilizare și automatizarea proceselor de gestionare a spațiilor, simplificând astfel administrarea sălilor de conferință și a dispozitivelor.

Room Booking este proiectat pentru a facilita rezervarea sălilor de conferință direct din aplicațiile de calendar utilizate în mod obișnuit, cum ar fi Google Workspace și Office 365, sau prin intermediul Logitech Tap Scheduler. Aceasta simplifică procesul de rezervare și oferă o gestionare eficientă a spațiilor de întâlnire, asigurându-se că acestea sunt utilizate optim și sunt disponibile atunci când sunt necesare.

Funcțiile automate ale Room Booking se adaptează nevoilor în timp real. De exemplu, dacă o sală rezervată nu este utilizată într-un interval de timp stabilit, aceasta este eliberată automat, devenind disponibilă pentru alți utilizatori. Pentru întâlniri urgente, luminile LED de pe Tap Scheduler indică sălile disponibile, facilitând astfel identificarea rapidă a spațiilor libere.

Gestionare Avansată prin Logitech Sync

Logitech Sync aduce un nivel avansat de gestionare a dispozitivelor și spațiilor de conferință. Cu Remote UI Access, echipele IT pot monitoriza și controla de la distanță camerele de conferință, controlerele tactile și panourile de programare, asigurându-se că toate echipamentele funcționează optim și sunt actualizate la zi. Standardele stricte de confidențialitate și securitate asigură că Sync nu captează și nu stochează sunet, video sau imagini din sălile de ședințe, protejând astfel confidențialitatea utilizatorilor.

În concluzie, prin lansarea MeetUp 2 și Room Booking, Logitech continuă să inoveze în domeniul tehnologiei de conferință, oferind soluții avansate și sustenabile care răspund nevoilor moderne ale companiilor. Aceste produse nu doar îmbunătățesc colaborarea și eficiența, ci și contribuie la o gestionare mai simplă și mai eficientă a spațiilor de lucru.

s-ar putea sa-ti placa