Acasa Foto & Video Mio Technology lanseaza Mio MiVue 792 WIFI Pro

Mio Technology lanseaza Mio MiVue 792 WIFI Pro

by Dragos Schiopu
camera video auto

Desi nu am mai amintit si nu am mai vorbit de ceva vreme despre camerele video pentru masini, de aceasta data o sa aducem in prim plan o noua camera video auto lansata cu putin timp in urma. Daca va intrebati ce are atat de special aceasta camera video auto o sa va dau doar doua motive pentru a ramane sa cititi in continuare acest articol. Si anume:

  • aceasta camera video auto filmeaza Full HD cu 60 de cadre pe secunda, si mai mult decat atat este prevazuta cu sistem GPS;
  • are un sistem avansat de asistenta pentru sofer ce il notifica in caz de parasire involuntara a benzii de circulatie sau in cazul unei coleziuni frontale;

Asadar in continuare vom scrie despre camera video auto Mio MiVue 792 WIFI Pro lansata de catre cei de la Mio Tehnology. Camera dispune de un senzor Sony™ Starvis, de sistem GPS si de WiFi. In afara de toate aceste caracteristici importante camera mai dispune si de functie de monitorizare a presiunii din pneuri, dar si de inregistrarea imaginilor din spatele automobilului.

Iar aceste doua functii sunt optionale. Mio MiVue 792 face parte din noua gama de camere video auto ce sunt dotate cu cel mai nou senzor optic de la Sony, Sony™ Starvis, si functioneaza foarte bine chiar si in conditii dificile de iluminare.

Astfel ca veti avea parte de imagini impecabile atat pe timpul zilei, cat si pe timpul noptii, datorita acelui senzor optic ce pana in prezent a fost utilizat doar pentru camerele pentru supreveghere profesionala.

De ce este speciala camera video auto Mio MiVue 792 WiFi Pro?

Pe langa toate caracteristicile amintite mai sus trebuie spus ca ca Mio MiVue 792 mai are ceva in plus fata de celelalte camere video auto.

  • obiectiv format din 6 lentile din sticla;
  • inregistreaza imagini Full HD (1080 p) cu 60 de cadre pe secunda;
  • unghi larg de vizualizare – de 140 de grade;
  • ecran de 2,7 inch (6.85 cm);
  • se poate atasa un card MicroSD de pana la 128 GB pentru stocarea tuturor imaginilor;

De altfel se poate spune ca aceasta camera video auto Mio MiVue 792 WiFi Pro poate spori masurile de siguranta avand in vedere ca aveti la dispozitie optiunea pentru monitorizarea presiunii din pneuri, dar si optiunea pentru camera Mio MiVue A20 pentru inregistrarea imaginilor din spatele vehiculului.

Cei interesati de camera video auto Mio MiVue 792 WIFI Pro trebuie sa stiti ca aceasta va fi disponibila in tara noastra din luna iunie a acestui an, la pretul de 869 lei.

s-ar putea sa-ti placa