Acasa Evenimente Toamna incepe cu Webstock Awards

Toamna incepe cu Webstock Awards

by Dragos Schiopu

Webstock 2016, daca cumva nu ati auzit de el, este evenimentul dedicat social media din tara, din Romania, o conferinta si cea mai importanta a acestui an. Evenimentul este creat prin parteneriatul Evensys si Vodafone, 2016 fiind al 9-a an consecutiv cand aceasta conferinta se organizeaza. Editia din acest an se va desfasura pe data de 30 septembrie, cand comunitatea online isi va da intalnire. Totul se petrece pe parcursul unei zile, cand va avea loc si conferinta propriu-zisa, dar si gala de premiere, unde se vor oferi Premiile Webstock 2016.

Webstock aduce in prim plan si in acest an tehnologiile de ultima ora, dar si aplicatiile din domeniu si cuprinde, nu in ultimul rand, si intalnirile interactive despre noile tendinte din social media, tendinte legate si de comunicare si promovare. Ca in fiecare an in care are loc evenimentul, se dau si premii si acestea vor fi ofeite celor care au creat proiecte inedite si campanii social media, toate acestea fiind produse in Romania. Inscrierea proiectelor si a campaniilor din social media a inceput pe data de 1 iulie si se va incheia pe data de 1 septembrie. Competitia cuprinde 12 categorii ca: Publishing, Utility, Best Use of Photography, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications, Mobile Applications, Corporate Blogs, Innovation, Best Brand on Instagram, Best Use of Video in Online, Online Personality of the Year.

Etapa de preselectie (pana pe 4 septembrie) este parte din procesul de jurizare, iar notarea finala a rezultatelor se va face intre 8-21 septembrie. In aceasta competitie vor putea participa doar proiectele care nu au mai participat pana acum la Webstock, deci in anii anteriori. Un proiect poate fi inscris doar intr-o singura categorie.

Webstock Awards 2016

s-ar putea sa-ti placa