Acasa Telefoane Smartphone-ul Quad Core la doar 375 Lei

Smartphone-ul Quad Core la doar 375 Lei

by Dragos Schiopu

Compania Blackview, care a si lansat telefonul inteligent despre care am sa va vorbesc, a fost fondata in anul 2013, in luna martie. Fondatorul companiei este antreprenorul Xu Ming, care este de parere ca un smartphone foarte bun nu trebuie sa coste o avere. Blackview este in subordinea lui Blackview International Group, cel dintai fiind al doilea mare brand independent. Blackview sustine ideea de „calitate si experienta” si impune o examinare stricta a fiecarei proceduri, de la design la productie. In termeni care se refera la calitate, produsele acestei companii sunt supuse unor standarde inalte stricte si procese de testare de inalta calitate care sa asigure o mai buna experienta pentru fiecare utilizator in parte. In gama de produse ale companiei este inclus si feedback-ul primit de la clienti. Compania spera ca acest brand sa fie piatra de temelie a acestei industrii de acest fel; esenta si operarea flexibila a produselor data de designeri, transmit consumatorului bucurie si speranta. Cu alte cuvinte, compania se focuseaza pe cerintele utilizatorilor, dorind ca acestia sa fie pe deplin multumiti de produsul final, Blackview mergand pe ideea ca bucuria vietii este redata si de produse de calitate exceptionala.

Compania chineza a lansat in acest an, in cadrul editiei MWC 2016, noul smartphone pentru un buget scazut si anume A8, asa cum se intituleaza terminalul din gama Blackview. Procesorul telefonului inteligent este Quad Core, MediaTek MT6580, cu o frecventa a procesorului de 1.3 Ghz si GPU Mali-400 MP. Smartphone-ul vine la pachet cu o memorie RAM de 1 GB si un spatiu de stocare intern de 8 GB. Spatiul intern pe care se pot stoca diverse informatii si nu numai, se poate extinde cu usurinta cu ajutorul unui card microSD de maxim 32 GB. Blackview A8 dispune de doua camere foto, una principala si una secundara; cea principala are 8 Mpx si este dotata cu un senzor Sony IMX 149, cu flash LED dual-tone si cea secundara dispune de 2 MP, tot cu flash LED. Display-ul IPS este de 5 inch, care ruleaza la o rezolutie de 1280 x 720 pixeli. Display-ul este fabricat din sticla 2.5D.

blackview a8 terminal

Finisajele terminalului sunt de inalta calitate, carcasa acestuia fiind fabricata in totalitate dintr-un aliaj de aluminiu si policarbonat. Smartphone-ul este dual sim, dispune de Wi-Fi, Hotspot, Bluetooth 4.0, GPS si nu in ultimul rand, este compatibil 3G. A8 este dotat cu o baterie de 2050 mAh si ruleaza versiune de Android Lollypop 5.1. Terminalul poate fi achizitionat din Romania la pretul de 375,00 Lei (click pe link), chiar de pe site-ul blackview.ro.

s-ar putea sa-ti placa