Acasa Foto & Video StickNFind – trackerul perfect pentru localizarea obiectelor

StickNFind – trackerul perfect pentru localizarea obiectelor

by Dragos Schiopu

182785Atunci cand vrei sa ai grija ca lucrurile tale sa fie in siguranta si stii ca de multe ori uiti pe unde le lasi, cel mai bine este sa iti cumperi un dispozitiv special cu care poti sa aflii foarte usor locul unde ai lasat cheile de la masina, geanta, bagajele sau orice alt obiect. In ajutorul celor care vor sa foloseasca astfel de trackere, vin cei de la StickNFind cu un tracker special cu care poti monitoriza mult mai usor orice obiect doresti. Este dispozitivul perfect pe care il poti folosi pentru a localiza, urmari si monitoriza orice obiect.

StickNFind este o firma foarte cunoscuta pe piata mondiala, fiind lider absolut cand vine vorba de tehnologia prin Bluetooth cu consum mic de energie. Cei de aici sunt experti cand vine vorba de monitorizarea si localizarea obiectelor cu ajutorul unor dispozitive foarte mici ce pot fi controlate prin Bluetooth.
sticknfind-radar-hand-main

La Quickmobile gasesti aceste modele de trackere prin Bluetooth cu ajutorul carora poti urmari direct de pe telefon locatia in care se afla obiectele tale. StickNFind este solutia ideala pentru oricine are la dispozitie un gadget cu Bluetooth.  Pretul unui astfel de dispozitiv ajunge la 25-30 de euro. Noul tracker prin Bluetooth de la StickNFind este compatibil cu gadgeturi precum iPhone 4S, iPad3, iPod Touch si cu gadgeturile pe android 4.3 sau 4.4. In cazul in care se pierde conexiunea dintre smartphone si dispozitivul de localizare prin Bluetooth telefonul incepe sa vibreze pentru a atentiona asupra acestui lucru. Se poate pune foarte usor pe orice obiect doresti sa il ai in vedere si il poti folosi oricand si oriunde. Foarte important este sa il conectezi la un smartphone impreuna cu aplicatia speciala pentru a putea urmari pe radar locatia obiectului tau. Daca va disparea de unde l-ai lasat, imediat vei fi atentionat fiindca semnalul dispare si automat telefonul va vibra.

s-ar putea sa-ti placa

4 comentarii

Cristian Iosub 25-11-2014 - 01:12

Care este durata medie de viata a bateriei si cum poate fi reincarcat?

Dragos Schiopu 25-11-2014 - 13:49

Bateria tine cam un an de zile si se poate inlocui foarte usor.

Pop 04-11-2016 - 18:46

acest obiect poate fi lasat in masina si cu ajutorul gps de pe telefon sa o localizezi (mai ales in centre comerciale mari). Multumesc

Dragos Schiopu 08-11-2016 - 10:42

Neaaa….. eu prefer sa stau sa o caut pe toate etajele, la un moment dat am ajuns pe acoperis la AFI Cotroceni tot cautand etajul 😀

Comentariile sunt inchise.